Novi Sad

SBC 15 – Neviđeni fer-plej u najboljoj srpskoj MMA organizaciji

Još jedno vrhunsko borilačko veče odigralo se u Novom Sadu u petak, 08. decembra, na velikoj internacionalnoj MMA priredbi Serbian Battle Championship 15!

Po prvi put, SBC promocija je organizovala besplatan internet prenos za sve obožavatelje MMA sporta širom sveta. Publika u prepunoj Maloj dvorani novosadskog SPENSa, kao i gledaoci u inostranstvu koji su dogadjaj uživo pratili putem internet prenosa, imali su priliku da uživaju u priredbi najvišeg nivoa, i 8 odličnih borbi, od kojih su dve bile za pojas SBC šampiona u lakoj i velter kategoriji. Borci iz Brazila, Severne Irske, Holandije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije ostavili su srce u SBC heksagonu u Novom Sadu. Tekstu priključujemo kompletne rezultate i video link na kojem gledaoci mogu da pogledaju ovaj sportski dogadjaj u celosti.

Najspektakularnija stvar, koja se retko dešava u MMA sportu, jeste činjenica da je, nakon završetka priredbe, SBC organizacija, uz konsultacije sa glavnim supervizorom sudijskog dela kada je reč o ovoj sportskoj manifestaciji, reagovala, i zvanično je promenjen konačni ishod glavne borbe večeri, izmedju domaćeg borca iz Novog Sada, vrhunskog srpskog potencijala, Luke Strezoskog, i iskusnog ratnika iz Brazila, Michela “Demolidora” Pereire.  Borba je prvobitno proglašena nerešenom po sudijskim listama, medjutim, kao što je već navedeno, ishod je promenjen u pobedu sudijskom odlukom za gosta iz Brazila, Michela “Demolidora” Pereiru. U ovom nesvakidašnjem činu fer-pleja, neporaženi srpski borac Luka Strezoski upisao je prvi profesionalni poraz u karijeri (nakon 7 uzastopnih pobeda).

U svakom slučaju Serbian Battle Championship je u Michelu “Demolidoru” Pereiri dobio pravog šampiona svetskog renomea, atraktivnog u svakom aspektu MMA sporta, internacionalno priznatog i cenjenog u borilačkom svetu!

SBC 15 zvanični rezultati

1. Vladimir Fila Filipović pobedio Maria Žgelu sudijskom odlukom 3R 5:00

2. Zoran Bubalo pobedio Mateju Kosanovića tehničkim nokautom  2R 4:37

3. Djordje Marković pobedio Ivana Šakica završnicom/gušenjem (Guillotine choke) 1R 2:47

4. Miloš Radić pobedio Ricarda Van Veelena sudijskom odlukom  3R 5:00

5. Stefan Sekulić pobedio Ivicu Truščeka završnicom/gušenjem (Guillotine choke) 2R 0:56

6. Willian Hoffmann pobedio Mindaugasa Gerva sudijskom odlukom  3R 5:00

7. Nemanja Kovač pobedio Bruna Leandra Soaresa Lobata sudijskom odlukom  3R 5:00

8. Michel “Demolidor” Pereira pobedio Luku Strezoskog sudijskom odlukom 3R 5:00

Link – video snimak sa vrhunske SBC 15 MMA priredbe:

https://www.facebook.com/SerbianBattleChampionship/videos/2050914888477556/

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

13 Shares
Share via
Copy link