Lifestyle

10 osobina snažnih žena kojih se muškarci plaše

Jakim ženama se svi divimo i stremimo da budemo kao one, te dostignemo taj nivo samopuzdanja. Svi se nadamo da će naše ćerke izrasti u takve osobe, koje jasno znaju koji su im ciljevi u životu.

Muškarci takođe poštuju njuhov snažan karakter i njihovu nezavisnost. Ipak, mnogi od njih se plaše da se sa takvim ženama suoče.

Zašto je to tako? Strah od odbijanja? Kukavičluk? Moglo bi biti bilo šta, ali ono što je sigurno jeste da su ove žene zaista moćne u mnogim aspektima života, piše portal mislipozitivno.

Dakle, koji kvaliteti ih čine posebnim?

10 iznenađujućih stvari koje se muškarcima sviđaju na ženama

1. Zna šta želi

Poznaje se savršeno dobro i bez sumnje zna šta želi u životu. Ne premišlja se i ne razmišlja dva puta o svom izboru. Ako želi nešto, ići će ka tome, bilo da je to muškarac, karijera, apartman…bilo šta.

2. Strastvena je

Ona poznaje pol i patnju. Suočila se sa mnogo nevolja u životu, tako da može biti intenzivna i teška za podneti za većinu muškaraca. Zna da može preći bilo koju prepreku koja joj se nađe na putu. Nema vremena da igra igre. Ne boji se da kaže svoje mišljenje i pokaže svoje emocije, ne stidi se svojih ožiljaka, ali očekuje od vas da radite to isto.

3. Ona je borac

Ne treba joj muškarac da bije svoje bitke i rešava svoje probleme u životu. Sposobna je da stoji sama i preuzme svu odgovornost. Ona želi muškarca koji stoji pored nje, a ne ispred nje i da joj govori šta treba da radi.

4. Ne plaši se intimnosti

Snažnoj ženi je potrebna intimnost: od dugih razgovora do vođenja ljubavi – ne plaši se da se približi nekome. U suštini, daje se u potpunosti i očekuje isto to od nekoga. Uvek je jasna što se tiče njenih potreba i želja.

5. Neće čekati na vas

Snažna žena će proći kroz pakao ako vidi da vam može verovati i da ste joj posvećeni. Ali budite pažljivi, ona je takođe sposobna da vas ostavi i nikada se više ne okrene za vama ako oseti da je sputavate.

6. Zna kada lažete

Nemojte pokušavati da slažete jaku ženu, nikad! Bićete u opasnosti, to vam mogu garantovati. Može nanjušiti laži pre nego što izađu iz vaših usta. Nema ništa što je više nervira.

Žene kakve zaista jesu, savršeno nesavršene (FOTO)

7. Ceni iskrenost i uvažavanje

Ona želi muškarca koji je iskren, nekog kome ona može otvoriti svoje srce i dušu. Ona neće oklevati da vas pita teška pitanja o porodici, detinjstvu, traumama iz prošlosti, ili bilo kojih drugih životnih promena. Međutim, ona vas neće osuđivati.

8. Ona vas inspiriše da postanete najbolja verzija sebe

Analiziraće vas satima i danima, pokušavajući da otkrije šta ste zapravo. Jednom kada to otkrije, skrenuće vam pažnju na vaše greške davajući vam predloge kako da ih ispravite. Pokušaće da vas učini svesnim vašeg potencijala, takođe će pokušati da vam pomogne da postanete ono što ste oduvek hteli biti.

9. Ona želi stabilnost, poštovanje i integritet

Žena ne toleriše neodlučnost i nestabilne ličnosti. Želi muškarca koji je dosledan svojih reči. Želi da bude tretirana sa poštovanjem, ako muškarac počne da se ponaša udaljeno, brzo će izaći iz te situacije i takođe će otići od njega ako se oseća izigrano.

10. Voli bezuslovno

Njena ljubav je verna i iskrena. Baš kao što se majka bori i voli svoju decu, ova žena će vas voleti i boriti se za vas. Neki muškarci jednostavno ne mogu da podnesu ovu vrstu bezuslovne ljubavi.

Njoj su posvećene sve Bajagine ljubavne pesme

454 Shares
454 Shares
Share via
Copy link