devojka-horoskop
Lifestyle

10 iznenađujućih stvari koje se muškarcima sviđaju na ženama

Mnoge žene žive u zabludi kada veruju da baš u svakom trenutku treba da izgledaju savršeno kako bi muškarcima bile privlačne. Ono što one smatraju svojim manama, muškarcima je jednostavno neodoljivo.

Jutarnje rastezanje – pogled na ženu u podžami koja se ujutro rasteže muškarcima je vrlo privlačno. Žene im tada izgledaju nekako bespomoćno, otvoreno i ranjivo.

Razbarušena kosa – iako se mnoge žene trude da imaju savršenu frizuru, muškarcima se ipak najviše sviđaju one prirodne, razbarušene. Žene sa savršenim frizurama deluju im nekako veštački i hladno.

zena pink kosa

 

Lice bez šminke – muškarci jednostavno ne vole kada poljube ženu, a karmin se razmrlja po licu. Više vole da ljube one koje nemaju šminku ili je imaju vrlo malo.

Zaobljen stomak – ne žude baš svi muškarci za ženama vrlo tankog struka i sasvim ravnog stomaka. Mnogima je neodoljivo videti zaobljen, pomalo mekan ženski stomačić. Neki su čak priznali kako im je to seksi. Marilin Monroe je govorila da je žena bez stomaka kao kuća bez balkona.

Bore na licu – koliko god žene pokušavale da ih prikriju, muškarcima je jako zanimljivo da na njima vide pokoju boru. To im je neodoljivo privlačno. One su pokazatelj životnog iskustva, zrelosti i mudrosti.

Dobar apetit – žene koje su previše opsednute svojom ishranom i dijetama, muškarcima nisu toliko privlačne. Žena koja pred muškarcem ima zdrav apetit i jede bez srama, pokazuje koliko je jaka i sigurna u sebe, i ne mari za tuđe mišljenje – a muškarci takve žene vole.

Naočare – seksi, seksi, seksi – rekli bi mnogi muškarci koji češće primete žene s naočarama od onih koje ih nemaju. Žene sa naočarama ih intrigiraju – deluju im izazovno, nezavisne su, sigurne u sebe i inteligentne.

Tragovi bikinija – nakon sunčanja na plaži, žene bi bile najsrećnije da je baš svaki deo njihovih tela dobio boju. Ali, to uglavnom nije tako jer obrisi bikinija se ocrtavaju. Međutim, muškarcima to ni najmanje ne smeta, čak im je vrlo seksipilno.

Maksi suknje – muškarci vole kada na ženi ne mogu da vide baš sve delove tela odjednom. To intrigira njihovu maštu i upravo zato su im suknje i haljine duge do članka vrlo zanimljive za videti. Ako su još uz to napravljene od lepršavog materijala, utisak je još snažniji.

Bosa ženska stopala – muškarcima su ona jednostavno neodoljiva, nestvarno seksipilna. Neki će čak pre pogledati stoplala nego dekolte ili noge.

On me više (ne) želi?!

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share