Magazin Novi Sad

Sin lekar ubio roditelje u Sremskim Karlovcima, tragediji prethodila svađa

ubistvo-sremski-karlovci

Zoran Komatović (48) iz Novog Sada, jutros je u vikendici u naselju Doka, hicima iz lovačke puške ubio je svoje roditelje Ljubodraga (77) i Gordanu (66).

Zašto je cenjeni doktor digao ruke na roditelje utvrdiće istraga, a prema nezvaničnim informacijama “Blica” Zoran je priznao zločin.

Motiv ovog teškog ubistva se međutim još utvrđuje da li ubio zbog koristi ili je u tom momentu bio smanjeno uračunljiv i nesvestan.

Prema nezvaničnim informacijama Zoran se sa roditeljima posvađao oko prodaje vikendice, u sremskokarlovačkom naselju Doka, u kojoj su bili juče ujutro.

U besu je, uzeo lovačku pušku i pucao u oca i majku.

Tela roditelja je ostavio u vikendici, a on je izašao i pri tome sklonio pušku.

Posle nekoliko sati, komšija je došao kod Komatovića da ih poseti i ugladao mrtve Ljubodraga i Gordanu.

Istraumirani čovek odmah je pozvao policiju.

Obavljen je uviđj i ustanovljeno je da je Gordanu i Ljubodraga ubila treća osoba, a ne da su je neko od njih ubio supružnika pa sebe.

Operativci su ubrzo došli do materijalnih dokaza koji su ukazali da iza monstruoznog zločina u vikendici stoji njihov sin Zoran koji je uhapšen u Novom Sadu.

Osumnjičeni Zoran je jedinac Ljubodraga i Gordane.

– Ne možemo da verujemo da je digao ruke na njih dvoje. Bio je dečko za primer. Završio je Medicinski fakultet i dosta dugo živeo sa roditeljima. Kada je odlučio da se osamostali, iznajmio je stan u Novom Sadu, a roditelji, posebno majka trudili su se da mu pomognu u opremanju – pričaju poznanici ove porodice iz Sremskih Karlovaca.

Radio je kao lekar opšte prakse, u različitim ordinacijama širom Novog Sada, a svojevremeno je otišao i u Obrenovac, da kao doktor, pomogne unesrećenima.

– Imao je dosta pacijenata i svi su ga hvalili. Gordana je bila mnogo ponosna na njega. Stalno je pričala “doći će moj Zoran spremiću mu to i to”. Jedino mu je zamerala što se nije oženio. Kad god bi našao devojku, ona se nadala da će uskoro svadba, a kada bi raskinuli bila je razočarana – navode naši sagovornici.

O ubijenoj Gordani, domaćici, imaju lepo mišljenje, dok za Ljubodraga, penzionisanog arhivskog radnika, kažu da je znao da “popije malo više”.

– Upoznali su se kada je Ljubodrag došao iz centralne Srbije u Sremske Karlovce. Gordana je rodom iz Rume. Ceo brak su živeli ovde. Skućili se, stan, vikendica, vinograd, Ljubodrag je pekao rakiju, imali su baštu. Sve u svemu bili su skladan porodica. Šta se desilo Zorana da digne ruku na njih, zaista ne znamo, niti možemo da razumemo – kažu poznanici i ubijenih i odsumnjičenog sina.

Bivši reprezentativac i fudbaler Partizana izvršio samoubistvo

PARTNERI SAJTA


78 Shares
Share via
Copy link