Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 3 znaka prijatelji će 25. juna izluđivati svojim ignorisanjem

drugarice (1)

Kad god imamo tranzit koji je ‘kvadrat’, mi u suštini imamo dvostruku moć da podržimo ono za šta su ga nebeska tela stvorila. I tako, kada imamo takav tranzit kao što je Mesec u kvadratu Saturna, na primer, znamo da ćemo dobiti dvostruki udarac Saturnove energije.

Ako ste obraćali pažnju na ove tekstove, znaćete da je Saturn problem.

Saturnovi tranziti nisu uvek tako tvrdi kao ovaj, ali osnovna suština Saturnove energije nam donosi osećanja duboke tuge, usamljenosti, srama, krivice i niskog samopoštovanja.

Drugim rečima, to neće biti zabavan dan za horoskopske znakove koji su najpodložniji Saturnovoj vibraciji.

‘Dobar’ deo je da … pa, nema dobrog dela. Ono što danas imamo je klasičan slučaj ‘beda voli društvo’.

Loše ste raspoloženi, kao i svi oko vas, a to znači i vaši prijatelji. Dakle, imamo gomilu ljudi, prijatelja, svi ignorišu jedni druge i okrivljuju jedni druge što nisu ‘tu’ na način na koji bi prijatelj bio. Iako ovo ne izgleda previše ozbiljno, to ga ne čini manje dosadnim i uznemirujućim.

Danas ćete morati da se obratite prijateljima i otkrićete da oni nemaju vremena za vas zbog ideje da oni imaju život i žive ga kako treba, a vi ga shvatate na pogrešan način.

To je deo Saturnovog dara; ne samo da te prijatelji ignorišu i guraju u stranu iz razloga koji samo oni znaju, već ćeš to uzeti k srcu i osećati se dodatno usrano zbog toga.

Imajte ovo na umu, prijatelji: svi prolazimo kroz teška vremena. Oprostite ljudima koji ne mogu biti uz vas danas.

Život se dešava. Najbolje je pokušati da bude što lakši, posebno kada shvatite da se ne dešava prava tragedija.

Evo koja tri horoskopska znaka će shvatiti da ih prijatelji ignorišu tokom mesečevog kvadrata Saturna u subotu, 25. juna 2022.

Ovan

Prijatelji su vas i ranije ignorisali, tako da današnji dan nije nova vest za vas, ali u stvarnosti bi vam zaista mogli pomoći i jednostavno ne dobijate ono što vam je potrebno. To vas čini tužnim, a možda se čak i osećate odbačeno. Taj osećaj će se pojačavati kako dan bude odmicao.

Čini se da se svi vaši prijatelji jako lepo zabavljaju bez vas, pa zašto vi niste tamo? Zašto niste pozvani? Evo u čemu je stvar: niste pozvani jer oni imaju svoju agendu, a vi niste deo toga.

To ne znači da niste voljeni ili željeni u grupi; u stvari, jeste — ali danas nije dan kada je potrebno tvoje prisustvo, i to je ono zbog čega misliš da si odbijen.

Uvek ste tako samouvereni, a ironija je da kada niste izričito pozvani da uđete, taj osećaj samopouzdanja se raspada. Danas se osećate uplakano i utučeno, ali vi sami znate da ćete to prebroditi, kao i uvek.

Lav

Energija Saturna je potpuni minus za vas, posebno jer pada u vreme kada se osećate uzbuđeno, kreativno i društveno. Dakle, evo vas, osećate se kao prava superzvezda, i počinjete da primećujete da vas danas niko ne želi. HUH?

Kako se to dogodilo, zapitaćete se. Kako to da danas niko ne želi da bude sa mnom — jesu li ludi? Uvek uspevate da se poštedite intenzivnog bola zbog svog velikog ega; to je NJIHOVA greška, nikad tvoja.

Ipak, oni, koji su možda ludi, i dalje vas ignorišu, i koliko god pokušavali da opravdate razloge za to u svom umu, i dalje to ne shvatate.

Međutim, ono što ćete možda početi da osećate je da postoji zavera protiv vas i da su se svi vaši prijatelji okupili da vas namerno isključe. Pa, to jednostavno nije istina.

Život se dešava, a ponekad nismo pozvani da uđemo, ali nema razloga da se stvara ogromna fama oko toga. Vaša prijateljstva će se nastaviti, a vi ćete ponovo imati svoj dan na suncu.

Devica

Danas se ne osećate simpatično, a postoji velika šansa da, ako se tako osećate, zaista uopšte niste baš simpatični. Odbijate ljude svojim šmrkavim komentarima, a sada ste šokirani kad čujete da niko ne želi da bude sa vama.

Boli, a ti ne želiš da boli. Zašto niko u tvom životu ne može da prihvati šalu?

Da li ste možda prekoračili svoje granice sa određenim prijateljima, a sada vas ignorišu jer ne žele da budu u blizini vaše loše vibracije? Može biti, Device.

Ili, takođe može biti da imaju živote za živeti, a ne vrti se sve u njihovom životu oko vas ili vašeg rasporeda.

Osetićete teške vibracije potištenosti koje dolaze zajedno sa mesečevim kvadratom Saturna danas, i to bi vas moglo poniziti.

Zapamtite ovo, Device: ne možete se izvući ako se prema ljudima ponašate kao prema slugama i ne mislite da se te ‘sluge’ neće u jednom trenutku okrenuti protiv vas. Poštujte svoje prijatelje, a vi ćete zauzvrat biti poštovani.

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL 2022: Škorpija ulazi u vezu, Rak u emotivnoj dilemi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

64 Shares
Share via
Copy link