Horoskop Ljubavni horoskop

5 znakova koji će vas najverovatnije prevariti u vezi, preljuba je za njih sasvim normalna stvar

prevara horoskop

Horoskopski znak, prema astrologiji, može da da različite perspektive i uvide u ličnost i ponašanje pojedinaca te može uticati na odanost u vezama, a evo ko je sklon varanju.

Ovan

Ovan je poznat po vatrenoj i strastvenoj prirodi. Uvek su za nešto novo i uzbudljivo. Ova goruća želja za avanturom ponekad ih može učiniti nemirnima u vezama. To ih čak može učiniti sklonijima varanju. Žele da istražuju svet, uključujući i one u njemu, prenosi 24sata.hr.

Blizanci

Podvojena ličnost čini ih jednim od najšarmantnijih znakova koji vole zabavu. Međutim, njihova prevrtljiva priroda ponekad ih može dovesti do toga da ih novi pojedinci i iskustva lako ometu. Ova znatiželja i uzbuđenje oko nečeg novog mogli bi da ih navedu na varanje.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje. Cvetaju u pažnji i divljenju. Međutim, ova stalna potreba za potvrdom ponekad ih može naterati da je traže izvan svojih odnosa. Mogu da varaju da bi se osećali željenim ili da bi ojačali svoj ego.

Škorpija

Škorpije su poznate po strasti i intenzivnosti. No takođe ih to ponekad može učiniti pomalo posesivnima i ljubomornima. Ova kombinacija može dovesti do sukoba izazvanih ljubomorom u njihovim vezama, potencijalno ih gurajući prema neverstvu. Izgradnja poverenja i održavanje otvorene komunikacije ključni su za lojalan odnos.

Strelac

Strelčevi vole slobodu i avanturu, pa mogu da varaju kada osete da im odnosi ograničavaju nezavisnost. Potreban im je prostor za istraživanje sveta i avanture. Ako ste sa Strečevima, razumevanje njihovih potreba ključno je za održavanje jake veze, piše Astrotalk.

Horoskop prevarenih: Koji horoskopski znaci varaju i kako?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

104 Shares
104 Shares
Share via
Copy link