Magazin

Zli ljudi, prekinite da mrzite Karleušu, dobićete rak od stresa – anđeo je među vama!

karleusa-2

Pop-folk samozvana diva Jelena Karleuša redovno se oglašava na društvenim mrežama, a sada je novom objavom na svom Instagram profilu ponovo podigla prašinu.

Naime, diva se oglasila i poslala poruku svojim „hejterima“, a nakon toga se obratila svima onima koji je podržavaju.

„Zli ljudi… Morate da prestanete da me ogovarate, da mi zavidite i da me mrzite. Dobićete rak od stresa. Duboko udahnite i idite na nečiji drugi profil. Možete vi to. Spasite se, ko je loše mislio o meni, kukala mu majka. Ajd polako… Jer ovu boginju (divu i kraljicu), zabole za vaše nebitno mišeljenje i 3 pratioca (A i žao mi je da pocrkate, mada ste g…..). A vi koji me volite i koji pišete najdivnije poruke i komentare, hvala vam što me svakodnevno podsećate koliko sam najlepša i najbolja“, napisala je Jelena Karleuša na Instagramu.

„U stvari, ja sam savršena. Savršeno biće. Život je lep. Kao ja. I zato slobodno pišite još, volim to da čitam. Moja lepota leči, popravlja vam raspoloženje i dan čini obasjan sunčevim zracima. Jedna lepa misao o meni donosi sreću. I zato uplatite loto. Anđeo je među vama. Moja muzika je dokaz van vremenske božanske energije. Živite u JK eri srećni zbog mogućnosti“, dodala je skromno.

karleusa

Karleuša otišla korak dalje u neumesnom ku*čenju i stavila cenu na svaki komad na njoj (FOTO)

23 Shares
Share via
Copy link