Horoskop Horoskopski znakovi

Žena Vodolija – neuhvatljiva i eksecentrična

Ona je poput vode, može se držati na dlanu, ali ne može se uhvatiti. Bistra i brza, a lako se provlači i stiže tamo gde želi.
Najbolje se slaže sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom, Strelcem, Jarcem i Vodolijom.
Najčešće profesije: muzičar, filolog, pisac, pesnik, gitarista, violinista, elktro ineženjer, glumica, naučni radnik, stručnjak za marketing, organizaciju, političar
Bolesti od kojih najčešće boluje: nervni sistem, cirkulacija, glavobolje, sklona povredama, reuma.
Najsrećniji dan: subota
Broj: 11

zena-zurka-provod-alkohol-novisad
Izvor: Pixabay ©

Boja: tirkizna, crna, plava, zelena
Drago kamenje: tirkiz, ametist
Omiljeni odevni predmet: komplet blejzer i pantalone, farmerke, hipi moda, bižuterija, sa mnogo drvenih i metalnih ukrasa, čizme.

muz-zena-nesuglasice-svadja
izvor_wikimedia-org

Veliki je problem za muškarca da bude dovoljno zanimljiv, šarmantan, zgodan i neformalan za ženu Vodoliju. Zbog toga je žena Vodolija često dugo sama do prve prave prilike. Uglavnom za sebe bira muškarca koji je zavodnik i nekada bludnik, koji živi 300 na sat, na ivici zakona i života što joj daje potrebnu dozu adrenalina dnevno.

Ličnost i karakter

S jedne strane, Vodolije mogu da budu stidljive i mirne, a s druge, ekscentrične i energične. Ali, u oba slučaja su veliki mislioci koji rado pomažu drugim ljudima, veoma su inteligentni i imaju jaku intuiciju. Iako su prilagođeni energiji koja ih okružuje, Vodolije često imaju potrebu da pobegnu od svega, da se izvesno vreme osame i tako obnove energiju. Kao vazdušni znak, Vodolija koristi um u svakoj prilici, ali ukoliko nema motivaciju ili mentalnu stimulaciju, njoj je dosadno i neće moći da ostvari najbolje rezultate.

Saturn, vladajuća planeta Vodolije ima plahu, naglu i ponekad agresivnu prirodu, ali predstavnicima ovog znaka daje i vizionarske kvalitete, odnosno u stanju su da proniknu u budućnost i znaju tačno šta će raditi za pet ili deset godina. Takođe, Saturn im je podario moć brze i lake transformacije, zbog čega su poznati kao mislioci, progresivci i manipulatori. Najveći problem za Vodoliju je osećaj da je ograničena ili sputana, jer ima izraženu potrebu za slobodom i uvek će težiti da osigura slobodu govora i kretanja. Vodolija ima reputaciju hladne i bezosećajne osobe, ali to je samo njen odbrambeni mehanizam protiv prerane bliskosti.

vodolija-zena-horoskop
Unsplash.com

Vodolija je izuzetno nezavisna žena. Ona je duhovita, pametna, avanturista, nikada nije nametljiva ili ljubomorna, nije zahtevna, niti preterano emotivna. Nepredvidljiva je i žudi za uzbuđenjima. Muškarac koji pokušava da osvoji njeno srce mora da pokazuje odgovarajuće poštovanje i da je tretira kao jednaku sebi. Uvek će težiti da ima nešto svoje, jer strahuje da će izgubiti identitet u vezi. Žena Vodolija nikada ne može da se veže, ona je slobodna kao ptica. Ukoliko joj date sve što joj je potrebno, Vodolija će biti potpuno verna, tako da ne bi trebalo da brinete kad je negde sama.

Više o mesečnom horoskopu

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.1K Shares
1.1K Shares
Share via
Copy link