Magazin

S viklerima i u papučama upala na ustaški skup, počupala im kablove i otela zastave

Neovisni za Hrvatsku (NHR), Hrvatska stranka prava (HSP) i Generacija obnove (GO) okupili su se u nedelju u Dugom Selu kako bi pred izbore građanima predstavili svoju političku platformu pod nazivom ‘Desna liga’.

No, energični skup nije se dopao svakome. Društvenim mrežama i medijima, i to širom regiona, tako se šire fotografije jedne gospođe koja je, s viklerima u kosi, izletela iz svog doma, revoltirana glasnim okupljanjem desničara pred svojom zgradom.

Prema izjavama nekih koji su bili na skupu, a koji su se kasnije požalili na društvenim mrežama i u desnim medijima, gospođa je bila toliko ljuta da je ljudima počupala kablove od razglasa, a navodno je vikala “ustaše” i pokušala skinuti jednu HOS-ovu zastavu.

POLICIJA: ‘SMETALA JOJ JE BUKA’

Te nam detalje u policiji, doduše, nisu potvrdili, no kažu da je 74-godišnjakinja zaista omela događanje zbog čega je prijavljena za remećenje javnog reda i mira.

Kako kažu, dama se nije žalila na politiku okupljenih, već na buku.

“Dobili smo dojavu o remećenju javnog reda i mira na Arcusovom trgu. Riječ je o 74-godišnjoj ženskoj osobi koja se nije žalila na skup već joj je smetala buka. Prijavljena je zbog remećenja javnog reda i mira”, prenosi Telegram.

Bez obzira na njene razloge, gospođa je u međuvremenu proglašena borcem protiv desničara.

zena s viklerima desnicari

I dok je neki na Twitteru i Facebooku zbog toga nazivaju herojem, drugi – desnije orijentisani – nazivaju je “skojevkom” i raznim drugim, ne baš laskavim imenima.

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

140 Shares
140 Shares
Share via
Copy link