Horoskop Horoskopski znakovi

Rođene u znaku Raka, Ovna i Lava su san muškaraca i svaki bi ih oženio

Definitivno, ljubav je najlepši osećaj koji ljudi mogu da dožive i svi želimo partnera sa kojim ćemo podeliti dobro i zlo. Pronaći pravu ljubavnu sreću nikada nije bilo jednostavno, a stiče se utisak i da je sve komplikovanije.

Žene rođene u tri horoskopska znaka su na glasu kao najbolje partnerke u čijem društvu uživa svaki muškarac, piše Stil.

Rak

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku vole svoje partnere do koske, one ne znaju za polovičnu ljubav.

Partnerova ljubav im je bitna u svakom trenutku i sve će učiniti za njega.

Ponekad su sklona da bespotrebno dramatizuju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju žele da daju. Privlači je topao porodični dom u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana.

Odlična je kuvarica i posebno voli da uživa spremajući bližnjima. Posvećena je majka kojoj su deca uvek na prvom mestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost.

Ovan

Žena Ovan je jaka, samosvesna i odvažna žena. Njena neustrašivost i temperamentnost i hrabrost obaraju muškarca s nogu.

Uvek je spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako dosta očekuje od partnera. Uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci oseća se sposobnim ostvariti sve što zamisli.

Stoji čvrsto na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kome to pođe za rukom može biti siguran da je zaljubljena u njega.

Kao majka je stroga, a zahvaljujući svojim vaspitnim metodama decu odgaja u pobednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

Lav

Ponosna i strastvena žena rođena u znaku Lava uz sebe traži partnera koji joj u svemu može parirati, naročito koji je snažan kao ona.

Ima urođeni šarm, te se ne trudi puno u osvajanju partnera. Možda je ponekad dosta fokusirana na samu sebe, ali ona je pre svega odana žena koja nesebično voli. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj deci.

Biku, Raku i Škorpiji ove godine se smeši pomirenje sa starom ljubavlju

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

393 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap