Horoskop Horoskopski znakovi

Žena Jarac u horoskopu – u isto vreme krhka i neustrašiva

Žena Jarac je spoj suprotnosti, spolja izgleda krhko i kao da nema ko da je zaštiti, a s druge strane ona je jaka, samostalna i naustrašiva.

Odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe – to je žena Jarac. Kao nezaustavljivi vlak, ona gazi sve pred sobom. Ma koliko god bili hrabri, ne preporučam vam da joj stanete na put.

jarac-horoskop-astro
pixabay.com ©

A opet, s druge strane, žena Jarac može izgledati krhko i nezaštićeno. Osobno poznajem mnogo muškaraca koji su ju podcijenili – na svoju žalost – ne sluteći koliko se energije krije u njoj. Svim pripadnicima jačeg spola savjetujem da više ne rade slične greške, jer žena rođena u ovom horoskopskom znaku u sebi nosi mnogo više nego to izgleda na prvi pogled. Pamet u glavu!

Njezin horoskop ju odaje

Postoji ipak nešto zbog čega je spremna žrtvovati dio svojih ambicija – a to je njezina obitelj. Ta uporna i borbena žena pretvorit će se u nježnu mamicu, i za nju do daljnjeg neće postojati ništa drugo. Ako naiđete na muškarca koji je već osvojio ženu rođenu u tom horoskopskom znaku, razgovarajte s njim i sigurno će vam potvrditi koliko ona može biti nježna kao supruga i majka!

Žena Jarac smirena je i logična – iako ju ponekad mogu nadvladati emocije. Naizgled nezaustavljiva i nedodirljiva, unutar poznata četiri zida (i uz osobu kojoj vjeruje) pretvorit će se u djevojčicu kojoj treba zaštita i pomoć. Budite uz nju i pružite joj sigurnost koju traži, a ona će već sutra biti ona stara – ratnica koja iznova juriša na stare ciljeve.

jarac-znak-astro
pixabay.com ©

Žena Jarac izrazito drži do slike koju ostavlja u javnosti. Ne voli gubiti, to sad već znate, a još više mrzi kad ju ismijavaju ili kad dovode u pitanje njezino dostojanstvo. Više nego što bi htjela ovisna je o mišljenju drugih i baš je zato nesigurna duboko u sebi: to je njezina Ahilova peta.

Žena Jarac u ljubavi

Zbog ovisnosti o komplimentima često se ljuti sama na sebe, ali uzalud. Savjet muškarcima: ako joj se zaista želite približiti, osvojite ju pohvalama. Razumije se samo po sebi, bolje je da iskreno mislite ono što kažete – jer ćete se inače suočiti s njezinim gnjevom!

1950_kupaci_brizit_bardo
commons.wikimedia.org

Ne tjerajte ju na ništa i ne požurujte njene odluke. Ona želi osjetiti da je odlučila ispravno, jer ljubav za ženu rođenu u ovom horoskopskom znaku nije tek usputna avantura. Ona svoje srce ne poklanja svakome – zapamtite i cijenite to!

Žena Jarac je romantična i nježna. Ako ju osvajate, uživat će ako zastanete iza svakog malog koraka: ona posebno voli napetost koja raste prije nego krenete dalje. To posebno vrijedi i onda kad jednom završite u postelji s njom… Barem na samom početku, dok temperatura raste i dok vam se predaje malo po malo!

A kad prijeđete točku s koje nema povratka i kad ju potpuno obuzme uzbuđenje – spremite se na pravi vatromet. Kod nje nema stajanja i odustajanja, pa to ste valjda do zapamtili do sada!

Više o mesečnom horoskopu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
210 Shares
210 Shares
Share via
Copy link