Putovanja Svet

Žena povukla muža na stakleni most, vrisak ovog hrabriše nikog nije ostavio ravnodušnim 

stakleni most
Printscreen/Tiktok

Putovanja nas oplemenjuju, čine bogatijim, utiču na dobro raspoloženje, tokom kojih upoznajemo različite kulture, predele…

Neretko, za neke ljude ista ta putovanja mogu biti prava noćna mora, naročito ukoliko su tokom njih primorani da se suoče sa nekim svojim strahovima.

Iako mnogi od nas imaju neku fobiju, većina se trudi da je na neki način ili prikrije ili prevaziđe. Međutim, čini se da nekima to ne ide od ruke, pa ne samo da je ne mogu sakriti, već im i putovanje presedne.

Upravo to se dogodilo jednom čoveku iz Kine koji je obilazeći znamenitosti na dalekom istoku svoje zemlje posetio i jedan od poznatih staklenih mostova gde umalo nije pao u nesvest.

Na viralnom snimku koji kruži internetom, žena pokušava svog muža da natera da lepo pređu stakleni prelaz koji se proteže, kako se čini, hiljadu metara iznad provalije, te predstavlja pravu avanturu i turističku atrakciju.

@afri_kazt #NikeShesBallin #PayPalityourway #greenscreen ♬ Funny Laugh no no no – Sound Effect

Međutim, to joj nikako nije polazilo za rukom, te je muža vukla ka sebi ne bi li ga naterala da savlada svoj strah. S druge strane, čovek se grčevito hvatao za stene i vrištao kao da ga na sredini mosta čeka sigurni kraj.

Ono što je posebno interesantno jeste da su za to vreme ostali turisti smireno šetali unaokolo, dok je prestravljeni čovek u jednom trenutku bacio i telefon sve vreme gledajući u provaliju kroz staklo.

Mnogi su se smejali celoj toj situaciji, ali bilo je i onih koji su pohvalili hrabrost preplašenog gospodina.

– Šokiran sam koliko je daleko stigao. Ne bih smeo da kročim na to – jedan je od komentara na snimku.

Sestre bliznakinje rođene u razmaku od 3 godine a evo i kako (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
45 Shares
Share via
Copy link