Horoskop Horoskopski znakovi

Žena Bik traži puno, ali daće vam još više

Ona je odlučna, uporna, dosledna, realna, stabilna, beskompromisna, čulna, tvrdoglava, izdržljiva, tolerantna, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana.

Njena najveća snaga leži u dva pobednička kvaliteta koja poseduje – osećajnosti i strpljivosti. Blage je naravi, ali to ne znači da njom možete manipulisati – o mnogim temama ima čvrsta mišljenja koja se teško mogu promeniti – a ako neko pokuša da „testira“ njene granice probudiće njen vatreni temperament.

Ona je – Bik!

Ipak, žena Bik izbegava pokazivanje svog temperamenta jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi da živi u prijatnom i veselom okruženju. Nije avanturista i ne voli da rizikuje, zbog čega ne zna najbolje da se nosi s naglim promenama.

Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promene već ih izazovu neki spoljni faktori. Ipak, kakva god joj iskustva život donese brzo uči iz njih i vrlo verovatno neće dva puta ponoviti istu grešku.

Veze

Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, jako joj je važno u potpunosti upoznati partnera i biti sigurna da je izabrala onog pravog pre nego se obaveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obaveže, to je verovatno zauvek.

Muškarac koji želi da je osvoji mora da bude spreman na dosta udvaranja i zavođenja jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji, od žene Bika će dobiti jako puno jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku je u prirodi da se brine za druge, zbog čega će se u vezi truditi da daje što više sve dok joj je partner odan i veran i dok joj pruža osećaj sigurnosti i zaštite.

Mnogi koji su proživeli to iskustvo, opisuju ženu Bika kao očaravajuću ljubavnicu.

U ljubavi najbolje se slaže s Rakom, Devicom, Jarcem i Ribom.

Prijateljstvo

Imate prijateljicu koja vam je u spomenar u osnovnoj školi napisala „najbolje prijateljice zauvek“? Ako ste godinama kasnije i dalje najbolje prijateljice velika je verovatnoća da je ta prijateljica rođena u znaku Bika.

Svoja prijateljstva shvata ozbiljno, neguje ih, a svojim prijateljima nesebično se posvećuje i ostaje im lojalna.

Zauzvrat, od prijatelja očekuje jednaku lojalnost i ako bude tako prijateljstvo će trajati zauvek. Za sreću joj nije potrebna horda prijatelja, njen moto je- kvalitet ispred kvantiteta, i to važi za većinu sfera njenog života, ne samo prijateljstvo. Ljude koji joj se ne sviđaju pre će ignorisati nego započinjati svađu s njima.

Najmoćnije žene Zodijaka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link