Balkan Magazin

Pogledajte ispovest zdravih ljudi koji su greškom policije ZDRAVI stavljeni U KARANTIN SA ZARAŽENIM osobama

Na društvenim mrežama objavljen je video klip u kojem su se obratile mlađe zdrave osobe koje su greškom smeštene u karantin sa zaraženim osobama u Studentski centar „Nikola Tesla“ u Banjaluci. Snimak je napre objavio opozicioni poslanik Draško Stanivuković, a vrlo brzo je postao viralan.

Greškom nadležnih oni su umjesto da budu smješteni u Srednjoškolski dom prebačeni u Studentski centar „Nikola Tesla“, među pacijente koji su već zaraženi korona virusom!

Državljani Republike Srpske, njih šestoro, koji su juče pod pratnjom policije doputovali u Banjaluku kako bi bili smešteni u karantin u Srednjoškolskom domu, greškom je prebačeno u Studentski centar „Nikola Tesla“, među pacijente zaražene korona virusom,

Katastrofalan propust doveo je do pravog rata rečima unutar nadležnih službi, koje su odgovornost prebacivale jedna na drugu i na kraju pokušale da zataškaju slučaj.

Zaključak bi bio da apsolutno niko nije odgovoran za sporni smeštaj, pa su, ako je suditi prema odnosu nadležnih, građani sami odgovorni za ono kroz šta su prošli i trenutno prolaze.

Kada su nadležni shvatili grešku, svih šestoro građana je smešteno u JU Centar “Zaštiti me”, i to u izolovane sobe.

Kako bi smirili šokirane građane, službe su im, kako je potvrđeno, poslale čak i psihijatra!?

Ovo je učinjeno iz straha da ne dođe do eventualnih tužbi. Zbog nezapamćenih propusta, nakon svega je usledila žestoka rasprava “odgovornih”, a jedno od pitanja bilo je i kako sve zataškati da ne bi dospelo u medije.

Evo šta su mladić i devojka, koji sada ne znaju da li su i oni zaraženi virusom korona  rekli u prvom obraćanju javnosti.

Zvaničnih saopštenja, niti bilo kakvih drugih informacija o ovom slučaju nije bilo. Sve se, naravno, vodi pod rubrikom “dešava se”, pa verovatno nije ni bitno, ali javnost ima pravo da zna.

Imao je jake bolove u stomaku, ali nijedna bolnica nije htela da ga primi. Voleo je Srbiju i Beograd

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

851 Shares
851 Shares
Share via
Copy link