Lifestyle

Zbog nedruželjubivosti tri decenije folirala da je slepa

Madriđanka Karmen Himenes (57) se poslednjih 28 godina pravi da je slepa i to samo da ne bi morala da se druži s ljudima i da bi bez posledica mogla da izbegava neprijatne susrete.

Karmen je nedavno otkrila da oduvek vidi savršeno i porodica koja jeste ponekad sumnjala u to da je slepa potpuno se šokirala. Njen muž je rekao novinarima da je uvek znala savršeno da stavi šminku, kao i da je često izgledala kako jasno vidi šta je na televiziji.

Ipak, do skoro nikome nije priznala da je lažirala da je slepa. Nikome naravno nije jasno šta je navelo na to, ali radi se o tome da je želela da izbegne da razgovara sa ljudima koji joj se ne sviđaju.

„Bilo mi je muka od toga da srećem ljude na ulici i da zastajem da bih im se javila. Nikada nisam bila druželjubiva i time što sam se pravila da sam slepa lako sam mogla da izbegnem društvene obaveze“, rekla je Karmen.

Osim toga što će porodici i mnogim drugim ljudima morati da objasni zašto ih je godinama lagala, Karmen će imati i probleme sa zakonom jer je godinama, kao slepa osoba, od države dobijala specijalnu finansijsku pomoć.

U ovih 10 stvari verujete čitav život, a nisu istinite!

348 Shares
348 Shares
Share via
Copy link