Horoskop Horoskopski znakovi

Zašto su Vodolija, Vaga i Devica fatalne za muški rod

Muški rod je posebno slab na pripadnice ova tri znaka Zodijaka. Ako se namere na nekog muškarca on mora biti njihov. One plene gde god da se pojave i često su predmet zavisti drugih žena.

VODOLIJA

Ove žene su posebne zbog svoje potrebe da uvek budu posebne i originalne. Muskarce privlači ta njihova, tako reći čudnost i maštovitost.

Uvek imaju nove ideje, potrebu da budu drugačije. Zbog toga za sebe biraju muskarce koji umeju da upotpune tu njihovu potrebu za stalnim nadograđivanjem i upotpunjavanjem njih samih.

Žele za sebe nekoga ko će uvek biti tu za njih kada im padne nešto novo i inovativno na pamet. Muškarci se jednostavno lepe na taj njihov šarm i želju za otkrivanjem sebe, svojih želja, potreba i mogucnosti.

Stalno su u pokretu lutajući za novim znanjima, stvarima, avanturama. Jednostavno se za muškarce ponekad čine tako hladne i neuhvatljive, a to je ono što ih izluđuje.

Oni žele da ih uhvate, ali žele i da se potrude oko njih. A takvi muškarci koji vole da budu lovci i pokažu se kao mačo muškarci i kače se za nju kao za magnet.

Žele je i žele da joj ispune svaku njenu potajnu želju koju imaju duboko u duši. To bi ih ispunilo a pogotovo Vodoliju kada nađu nekoga ko ne zna za granice mašte i želja.

VAGA

Vage su ljupke male princeze koje čekaju svog princa na belom konju. Celi život sanjaju o tome da upoznaju nekoga ko će umeti da ih usreći.

Nekoga ko će da im podari svu ljubav ovoga sveta i bude uvek tu za njih. One su zaljubljenice u ljubav i žive da budu voljene i da vole.

Kao žene, devojke su savršene. Spremne su da ispunjavaju svaku partnerovu želju, jer ga vole.

Ali retko koga zaista zavole. Za njih je zaljubljenost laka ali prolazna stvar, ali retko kome poklone celo svoje srce i telo u paketu.

Kada pronađu nekoga za koga su sigurne da zaslužuje nju celu, e onda nema nikoga sretnijeg od nje.

To su one male stvari koje čine život lepšim i ispunjenijim.

Muškarci se lepe za njih jer pored njih se osećaju kao prinčevi na belom konju. Kao kraljivi koji je gledaju kao svoju kraljicu i to im jako imponuje, ali i Vagicama takođe.

One umeju da budu uvek tu za svog partnera i žele isto to od njega. Spremne su sve da daju, ali zauvrat traze istu toliku količinu ljubavi.

DEVICA

Svoju potrebu za savršenstvom ispunjvaju i traže čak i u partnerstvu. Muškarci imaju potrebu pored nje da se stalno dokazuju i pokazuju joj kako su dostojni njene ljubavi.

To je ona stalna potreba da u neko u tebi vidi ono najbolje, ili tačnije ono što drugi ljudi vole da vide u tebi.

To je takodje i stalna borba sa sobom i za Devicu, jer je njoj uvijek malo i nikada joj nije dovoljno ništa.

TO nekada muškarce dovede do ludila i izludi ih te žele Devicu samo za sebe. Žele da u njima vide savršenstvo, ali ona je osoba kojoj je tesko udovoljiti.

Baš zbog toga ima toliko mnogo udvarača koji luduju za njom i uvek se trude da osvoje makar trunčić njene pažnje, a za ljubav su spremni da idu dovoljno daleko.

Devicu, Škorpiju i Strelca je teško voleti

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
3.2K Shares
3.2K Shares
Share via
Copy link