Beograd

Zašto su periferna naselja sve traženija kada je u pitanju smeštaj u Beogradu

Beograd je postao izuzetno tražena turistička destinacija kako od domaćih, tako i od stranih putnika. Razlozi za to su mnogobrojni. Svakako da je glavni mnoštvo beogradskih atrakcija, lepota i raznovrsnih sadržaja, koji turističko vreme upotpunjavaju, a posetioce odmaraju i relaksiraju. Shodno ovakvoj situaciji, Beograd je razvio i razvija vrlo kvalitetne smeštajne jedinice, koje nudi svojim posetiocima i koje znatno poboljšavaju kvalitet boravaka. Ono što je važna karakteristika ukupne ponude apartmana jeste da je ona razvijena i kvalitetna u svim delovima grada. Generalno je došlo do ubrzanog razvoja svih delova Beograda, a naselja udaljena od centra najbolji su primeri ovakvog trenda. To je i razlog zbog koga su ona postala izuzetno tražena kada je u pitanju smeštaj u Beogradu na jedan ili više dana. Naselja koja predstavljaju širi centar grada danas su postala mini gradovi, koji sadrže sve što je dostupno za potpun i ispunjen boravak. Osim sadržaja i brojni objekata, ona poseduju i kvalitetne apartmane, koji su iz godine u godinu sve traženiji. Ono što je još jedan plus jesu vrlo pristojne cene smeštaja u ovim delovima grada, što omogućava da obezbedite vrlo jeftin boravak u Beogradu. Najbolji dokaz iznetih tvrdnji jesu naselja Banovo brdo i Borča.

Banovo brdo

Jedan od najrazvijenjih delova Beograda, koji pripada opštini Čukarica. Svojom pozicijom i odličnom povezanošću sa gradom, kao i atraktivnošću, blizina Ade i njenog šoping centra, može da vam obezbedi vrlo kvalitetne trenutke. Iz široke ponude apartmana izdvojili smo jedan objekat koji će najbolje predstaviti izgled smeštaja u ovom delu glavnog grada.

Apartman 95

Ovaj moderan objekat nalazi se u Požeškoj ulici, centralnoj ulici ovog beogradskog naselja. Idealan je za prijatan boravak četiri odrasle osobe, kojima je na raspolaganju dnevni boravak sa kaučem, zaseban deo sa bračnim krevetom, kompletno opremljena kuhinja i kupatilo sa tuš kabinom. Odlična lokacija apartmana omogućava vam da uživate u mnoštvu prelepih ugostiteljskih objekata, ali i da vrlo brzo stignete do centralnih gradskih sadržaja. Za noć u ovom objektu potrebno je izdvojiti 30 evra, odnosno 15 evra po osobi.

Borča

Idealan prostor za sve one koji žele da uživaju u mirnom kraju, udaljenom od gradske vreve, a opet odlično povezanom sa svim gradskim sadržajima. Ono što je svojevrsna odlika ovog naselja jeste izuzetno ubrzan razvoj svih njegovih elemenata, čime ono zaslužuje titulu Naselja budućnosti. Što se tiče kategorije Stan na dan Borča, ona se može pohvaliti izuzetno kvalitetnim i modernim smeštajnim objektima, koji će zadovoljiti i najzahtevnije goste. Navešćemo apartman koji najbolje dokazuje iznete tvrdnje.

Apartman A55

Ovaj dvosoban objekat idealan je za porodične boravke ili odmor sa grupom prijatelja. Apartman A55 je vrlo moderan, komforan i udoban. Sastoji se od dve odvojene celine: jedna soba sa velikim bračnim krevetom, a druga sa dva sing ležaja. Odvojeni deo čini moderno kupatilo sa tuš kabinom. Posebna pogodnost je što se ova jedinica nalazi u zgradi, u kojoj je još 7 apartmana istog vlasnika. Svi oni su povezani sadržajnim programom Sportskog centra Ole, u okviru kojeg gosti mogu koristiti teretanu, Fitness programe, kao i konferenciju salu, koja je potpuno opremljena svom potrebnom tehnikom. Pored ovoga, gosti apartmana dobijaju i popust od 10 posto na obedovanje u restoranu Lola, koji se nalazi u sklopu iste zgrade. Noć u ovom predivnom apartmanu možete rezervisati u rasponu od 30 do 60 evra, zavisno od broja osoba koje u njemu borave.

Verujemo da je ovaj tekst uspeo makar u skicama da pokaže i objasni razloge zbog sve veće ekspanzije prigradskih naselja Beograda. Ona su zaista postala gradovi u gradu i uspevaju da svojim turistima pruže vrlo kvalitetne boravke.

Share via
Copy link