Magazin

Žaklina je najzgodnija srpska baka, doživela je veliku tragediju, utehu i motiv pronašla je u porodici

žaklina
Foto: Printscreen Insta

Žaklina Berido važi za jednu od najlepših srpskih baka. Svoje fotografije objavljuje i na Instagramu, a zahvaljujući tome što deluje dosta mlađe, iako je zagazila u pedesete godine, svojom impozantnom pojavom privlači mnogo pažnje pratiocima širom sveta.

Rođena je u Beogradu, a veći deo života živi u Italiji. O njoj su pisali i strani mediji poput britanskog „Dejli mejla“.

Uz ćerku koja joj je podarila unuke, Žaklina je imala i sina koji je u 23. godini poginuo u saobraćajnoj nesreći u Beogradu.

Prilikom razgovora s italijanskim medijima, otkrila je kako se posvetila unukama i da je porodica njen smisao života.

Na pitanje smeta li joj što je nazivaju bakom, rekla je da to ponosno nosi, što ističe i u svojim objavama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zaklina Pisano (@realfashionist)

– Ja sam Janina mama i izgubila sam drugo dete, sina Stefana koji je poginuo u 23. godini u jednoj saobraćajnoj nesreći. Oborio ga je jedan automobil na pešačkom prelazu u Beogradu 2016. godine.

Bilo mi je jako bolno, teško, nepremostivo. Sada sam se posvetila mojim unukama čije slike sam sklonila sa svih društvenih mreža, ostale su samo neke na kojima im se ne vide lica – priča Žaklina, a prenosi Zadovoljna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zaklina Pisano (@realfashionist)

Kaže da je porodica njen život i da je ona baka za sve. Unuke je naučila da plivaju, da voze bicikl i uvek im govori – ako im nešto ne ide, da pozovu baku.

Žaklina nikada nije radila kao manekenka, iako biste po njenom Instagramu rekli da je jako iskusna u modelingu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zaklina Pisano (@realfashionist)

– Nisam nikada bila manekenka niti se osećam kao modna blogerka. Radim kao konsultant na pojedinim međunarodnim projektima koji imaju veze sa infrastrukturom i turizmom – rekla je Žaklina.

Moda joj je zabavna i omogućava joj da pobegne od svakodnevice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zaklina Pisano (@realfashionist)

– U modi morate biti otvorenog uma, ne smete upadati u stroge kalupe, baš kao i u životu. Danas mediji govore da si posle 30. gotov. Evo, ja prkosim tom stereotipu i to dokazujem i svojim kombinacijama – priča ona.

A tajnu svog mladolikog izgleda odlučila je podeliti sa svim ženama:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zaklina Pisano (@realfashionist)

– Jedem mnogo voća i pijem mnogo vode. Pojedem jedan avokado dnevno, ne pušim i ne pijem. Jedem ribu, morske plodove, meso i povrće. Od svoje 10. godine bar 45 minuta dnevno vežbam. Neophodno je redovno vežbati i imati zdravu ishranu. I negujem i svoju dušu – otkriva Žaklina.

O svojim godinama ova lepa Srpkinja je izjavila:

– Nikada se nisam uklapala u stereotip „lepe žene“ i srećna sam zbog toga. Jer u svakom periodu života smo lepe na drugačiji način. Na kraju krajeva ljudsko telo je samo skladište duše – zaključuje ona.

Pohotna fit baka za kojom lude muškarci, ali i žene: „Od razvoda sam imala 720 partnera“

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

97 Shares
Share via
Copy link