Magazin

Vučićeviću se omaklo da Đilasa neće hapsiti: Uživo, u jutarnjem programu, tokom reklama

Dragan J. Vučićević, vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera, rekao je u studiju TV Pink, u vreme kada su emitovane reklame, da će lider SSP Dragan Đilas proći kao bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi i da će mu suditi sa slobode.

U jutarnjem programu TV Pinka tema je ponovo bio Dragan Đilas, a Vučićević je zajedno sa Predragom Sarapom pričao o navodnim tajnim Đilasovim računima.

Voditeljka je u jednom trenutku najavila reklame, slika iz studija je nestala…

Međutim, na Tviteru i Jutjubu objavljen je snimak razgovora Sarape i Vučićevića u vreme dok su trajale reklame.

Predrag Sarapa tada je rekao Vučićeviću: “Brate, ja mislim da je on to već sklonio”.

Dragan J. Vučićević: Ne može, gotov je. Vidi, njega će, da ti kažem nešto, ne mogu to da pričam, namerno pominjem Sarkozija.

Neće njega da hapse, njemu će sude sa slobode… pa će da presude… kao Sarkoziju.

Inače, bivši francuski predsednik osuđen je danas zbog mita, korupcije i zloupotrebe položaja. On je dobio tri godine, od čega godinu dana zatvorske i dve godine uslovne kazne.

Tužilaštvo je optuživalo Sarkozija i njegovog advokata Tijerija Hercoga da su pokušali da podmite sudiju Gilbera Azibera da im da tajne informacije iz druge istrage protiv bivšeg francuskog lidera.

Zauzvrat, Sarkozi je optužen da je ponudio Aziberu udoban posao na Azurnoj obali.

Povodom navoda Vučićevića portal Nova.rs kontaktirao je i Dragana Đilasa, ali on nije želeo da komentariše reči glavnog urednika Informera.

Đilas je nedavno izjavio je da je podneo krivičnu prijavu protiv pet lica za koje smatra da su umešani u falsifikovanje dokumenata, sa kojima se navodno dokazuje da poseduje firme i račune na Mauricijusu i Hongkongu.

On je rekao da je podneo krivične prijave protiv Aleksandra Vučića, Siniše Malog, šefice Informativne službe SNS Vladanke Malović, Milorada Vučelića, glavnog urednika Večernjih novosti, kao i Andrijane Nešić, “zaposlene u Večernjim novostima, koja nastupa i predstavlja se kao istraživački tim Večernjih novosti”.

Hvala Draganu J. Vučićeviću na priznanju: Nisam pošten, nisam, nisam (VIDEO)

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

3.3K Shares
3.3K Shares
Share via
Copy link