Magazin

Na internetu traje prozivanje Vučićevih „zadovoljnih paora“ – pa ovo ni Hičkok ne bi režirao!

zadovoljni paori
Printscreen N1 / Twitter

Ubačeni pred novinarske kamere u ulozi „zadovoljnih paora“ koji su se dogovorili sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, a sve kako bi ublažili današnji protest poljoprivrednika koji su blokirali puteve po čitavoj Srbiji i najavljuju dolazak u Beograd, sada su razotkriveni i ismejani takozvanim mimovima na internetu.

Od trenutka kada su poput organizovane kriminalne grupe zakoračili pred objektiv privukli su pažnju šire javnosti, te niko ne veruje u njihovu verodostojnost kao pravih, već isključivo, kako je prethodno navedeno, „zadovoljnih paora“.

Ovo su samo neka od pitanja koja su se mogla pročitati na društvenim mrežama u raznim komentarima da je deo paora, onih zadovoljnih, napravio dogovor sa predsednikom Republike:

Ne izgledaju baš kao „paori mog detinjstva“… Zašto su tako „negovani“ i u „obučeni na opasno“? Šta ovi paori zapravo uzgajaju? I šta će im telohranitelji? I, naravno, kako su tako „zadovoljni“ u momentu kad poljoprivrednici blokiraju celu Srbiju i najavljuju dolazak u Beograd na protest „Srbija protiv nasilja“?

Naravno, celu ovu komediju pratili su već odavno nezaobilazni mimovi.

Tražiš ime za bend? Probaj sa – Zadovoljni paori

Paori mog i tvog detinjstva

Banuće moji drugari na žurku, fini su momci 

Krimi paori

Seka Sablić: „Protesti opravdani, doveli su nas do kraja, poniženja su neizdrživa“

Share via
Copy link