Izbori 2020

Vučić: Veoma sam zavoleo Anu, u ljudskom smislu

Vučić i Brnabić
Foto: Tanjug/Tanja Valič

Aleksandar Vučić gostovao je na TV Prva.

Komentarisao je odnose sa Đukanovićem i Crnom Gorom. Rekao kako pozovi predsednika CG da dođe u posetu našoj zemlji, nakon izbora 21. juna.

O Kosovu je rekao da je ono “čedo koje su stvorili Amerika, Nemačka i ostali”, te da zbog toga ono može da radi šta hoće. Dodao je da očekuje pritiske po tom pitanju.

Dotakao se i Hrvatske i to poređenjem u ekonomskom prosperitetu.

– Srbija po BDP-U za godinu i po dana preteći Hrvatsku – rekao je, a onda opet ponovio obećanje da će do 2025. godine prosečna plata u našoj zemlji iznositi 900 evra.

Predsednik je obećao da će se nakon izbora zalagati za značajne promene i u Vladi i u Srpskoj naprednoj stranci stanaci. Kaže da će se o sastavu nove Vlade i funkciji premijera razgovarati po završetku izbora i u skladu sa većinskom voljom građana.

On se osvrnuo i na učinak premijerke Ane Brnabić.

– Veoma poštujem sve što je Ana uradila, u ljudskom smislu sam je veoma zavoleo, pokazala je veliku borbenost i ljubav prema Srbiji. Volim ja i mnoge druge ljude, ali to nema veza se time ko će biti predsednik Vlade i o tome ćemo razgovarati kada se izbori završe i ako dobijemo poverenje naroda – rekao je Vučić.

Bojan Pajtić: Vučić je rijaliti zvezda, a ne političar

Ana Marković

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


16 Shares
Share via
Copy link