Magazin

Vučić u gasu šikanira savetnicu i otima joj času vina, ona pokušava da ga uhvati za ruku i odvuče sa štanda (VIDEO)

Vučić sajam vina
Foto: Printscreen

U Beogradu je održan sajam „Vinska vizija Otvorenog Balkana“, a domaćin liderima Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore bio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije nije krio da voli vino, pa su prisutni na pojedinim televizijama mogli da gledaju duže od sat vremena njegovo degustiranje, a on se i sam pohvalio kako može „mnogo da popije“.

– Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu – hvalio se predsednik Srbije u televizijskom prenosu.

U jednom trenutku, vidno veselom i priritom predsedniku Vučiću, savetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je da uzme čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio da ispija.

– Samo ja da probam – rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula da vraća Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: „Ne, ne, ne…“ i uzeo natrag čašu vina od čoveka sa štanda.

– Ona se boji da sam pio previše, to je u redu – rekao je predsednik Srbije kada je uzeo svoju čašu, a na šta se nadovezala Suzana Vasiljević uz komentar da „nije uplašena, već da ga albanski premijer čeka“.

Vasiljević je dalje u jednom trenutku pokušala da predsednika uhvati za ruku, ali se on izmakao i jednim pogledom joj pokazao da je vreme da odustane i skloni se od njega, što je ona na kraju i učinila.

Na ovom vinskom sajmu su u prenosu uživo ljudi mogli da vide i srpskog tenisera Novaka Đokovića i predsednikovog sina Danila Vučića.

– Sine oćeš ti da probaš umesto tate? Tata će posle tebe, sin pije zajedno sa mnom – rekao je Vučić sinu Danilu.

Predsednik se onda u nekom trenutku pohvalio i kako njegov sin ume da „služi vino, te da radi u jednoj vinoteci“.

-Trebalo je ovde i moj sin da vam pomaže, ali izgleda da se ulenjio danas, što ne pomažeš – pitao je Vučić Danila, a onda rekao da on radi u toj vinoteci.

Gosti su obišli i štand Novaka Đokovića na Sajmu.

-Evo ga Novak, dajte (Edija) Ramu, dajte Ramu – uzvikivao je Vučić, a nakon pozdravljanja sa srpskim teniserom Vučić je nastavio sa „evo sada će Edi“.

Nakon vinskog sajma, predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je večeru za goste samita u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Večeri su, kako se vidi na fotografijama koje je objavio Vučić, prisustvovali lideri Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore,

Edi Rama, Dimitar Kovačevski i Dritan Abazović, šef turske diplomatije Mevlut Čavušoglu, predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija i članovi Vlade Srbije u tehničkom mandatu na čelu sa premijerkom Anom Brnabić.

Vučić u ekstazi srdačno grli Đokovića, Srbi mute šećera i vode (FOTO)

Izvor: Nova.rs

516 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap