Srbija Vesti

Vučić: Molim Vučićevića da ne ide u zatvor, platiću i kaznu, nije problem, to mi je jedna plata

av i dragan j
Printscreen Collage

Da li će vlasnik i glavni urednik Informera zaista završiti iza rešetaka i hoće li zbog toga njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik koji obavlja funkciju predsednika Republike Srbije na kraju i zaplakati pred očima javnosti?

– Mislio sam da je to neslana šala. Pozvao sam sinoć Dragana J. Vučićevića telefonom, ali vidim da je on odlučan da svoj protest izrazi na taj način, da ide u zatvor – rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju deonice puta Novi Beograd – Surčin.

Iako je u nekoliko navrata istakao da ne želi da se meša u rad pravosuđa, istovremeno je isticao da neki ljudi u pravosuđu presudom uredniku Informera hoće da se dodvore „onima koji dolaze“, misleći na opoziciju, kao i da je verovatno na delu i uticaj stranaca.

– Mnogo čudnih stvari ima u našem pravosuđu, dodvoravanja… pošto oni misle da su zimzeleni, a političari listopadni. Neke medijske kuće ne mogu nikada da dobiju osuđujuće presude, a oni za koje se tvrdi da su pod kontrolom države dobijaju – rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je rekao da je „loše za zemlju da urednik Informera ide u zatvor.

– Rekao sam mu, uplatiću ja, nije problem, to mi je jedna plata, ali je on rekao da mu je to važno jer hoće da dokaže svoje principe – istakao je Vučić.

On je, između ostalog, naglasio da će odlazak Vučićevića „loše da odjekne kod naših građana“, odnosno da ga „baš briga“ kako će drugi da reaguju, misleći na međunarodnu javnost, te da će on zbog toga nastaviti da ga moli da ne ide u zatvor.

Izvor: Danas.rs

Vlasnik i urednik Informera Dragan J. Vučićević preti štrajkom glađu ako ode u zatvor

Čitajte Luftiku na Google vestima

130 Shares
130 Shares
Share via
Copy link