Magazin

„Vučić hitno poslao ministra u Moskvu na odvikavanje od narkotika“

vucic-aleksandar
PrtSc/Pink TV

Advokat Nikola Lakić napisao je na društvenoj mreži Tviter da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao pre dva dana u Moskvu ministra, iz aktuelnog saziva Vlade Srbije, kako bi zakazao odvikavanje od narkotika na jednoj klinici.

Lakić, koji je ranije bio deo Narodne stranke i član tima Zdravka Ponoša na nedavno održavnim predsednički izborima, navodi da je „Srbija jedina država na svetu“ u kojoj se ovakve stvari dešavaju, prenosi Nova.rs.

„Srbija je jedina država na svetu koja za ministra ima moralnu nakazu koga predsednik države, pre dva dana, hitno šalje u Moskvu, kako bi u poznatoj klinici dogovorio odvikavanje od narkotika“, napisao je on.

Podsetimo, na nedavno održavnoj konferenciji za medije, osnivač pokreta „SRCE“, Zdravko Ponoš, izneo je informaciju o ministru koji se navodno leči od narkotika, rekavši da je zbog toga predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio da ga ne pozove u novu Vladu Srbije.

Obraćajući se šefu srpske države, Aleksandru Vučiću, za kog je rekao da snosi odgovornost zbog onoga što mu se dogodilo na granici, Ponoš je kazao da predsednika Srbije neće amnestirati ni to da nekog od svojih ministara ne postavi ponovo u fotelju samo zato što mora da ga pošalje „na odvikavanje od narkotika“.

“Ne diraj mi porodicu, ja tvoju ne diram. To časni muškarci ne rade. Ti cmizdriš svaki put kad ti neko pomene punoletnog člana porodice, a dozvoljavaš da se ovo radi građanima Srbije.

Ko god je ovo smislio od njegovih službenika ili odlazaćih ministara, njegova odgovornost je tu i nekad će neko za te stvari morati da odgovara.

Neće ga (Aleksandra Vučića prim. aut.) amnestirati činjenica da je odlučio ovaj put da nekog od tih ministara ne postavi ponovo u ministarsku fotelju samo zato što je morao da ga pošalje na odvikavanje od narkotika.

Ni to što nekog neće da postavi na ministarsko mesto, jer je to najviše što može da uradi, jer neće da ga pošalje u zatvor, iako ima dovoljno argumenata, jer bi taj i njega mogao da povuče u zatvor. To nije dovoljno, nekad će neko morati da odgovara za ovo”, rekao je on.

Vučiću su grozni oni što tuku pedera pored sebe da bi pobedili pedera u sebi

OGLAS

158 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap