Magazin Srbija

Dača Ikodinović: Vučić je Velju i ekipu odvukao sa stadiona, napravio od njih ličnu gardu i dao im neograničenu moć

Onog momenta kada je “pala” kriminalna grupa Veljka Belivuka, optužena za najmonstruoznije zločine, krenula je i akcija prorežimskih tabloida koji su sve činili da maksimalno udalje Velju Nevolju od režima Aleksandra Vučića.

Ipak, opozicioni političari i javne ličnosti koje imaju smelosti da se oglase svakodnevno podvlače da je “predsednik Srbije zapravo taj koji je stvorio ovaj klan”.

To je u više navrata govorila potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, koja je jednom prilikom istakla da je “Vučić stvorio i finansirao grupu Velje Nevolje”, te da je “Belivuk njegovo čedo”.

U sličnom maniru se na Tviteru oglasio Danilo Ikodinović, naš proslavljeni vaterpolista, koji je u proteklom periodu bez dlake na jeziku govorio o režimu Aleksandra Vučića i jasno je stavljao do znanja da je apsolutno protiv njega.

– Sport je jedna od najzagađenijih sfera našeg društva. On je Belivuka pokupio sa tribine fudbalskog stadiona i napravio od njega i njegovih ličnu gardu i mesare i dao im neograničenu moć.

U okviru saveza i klubova nismo ni svesni ko sedi i šta se dešava.

Ima previše toga – napisao je Ikodinović na ovoj društvenoj mreži, te je samo ogolio situaciju u srpskom sportu, prenosi Otvorenosr.rs.

Dača Ikodinović, žestoko: prebacuju sva svoja govna na kriminalce

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

5.7K Shares
5.7K Shares
Share via
Copy link