Magazin

Vrela akcija u WC-u aviona, putnici se prepustili strastima, osoblje se hvatalo za glavu (VIDEO)

akcija-u-avionu
Foto: Printscreen

Dvoje putnika koji su uhvaćeni u avionu EasyJeta tokom sek*ualnog odnosa u toaletu tokom leta privedena su policiji. Njih je u sek*ualnom činu uhvatio član kabinskog osoblja, a video tog trenutka procurio je na društvene mreže.

Na videu se mogu videti putnici kako navijaju i viču dok zaposleni u EasyJet-u otvara vrata iza kojih se par prepušta strastima.

No, prema snimku i njihovim izrazima lica, čini se da par nije bio raspoložen da prestane sa svojim sek*ualnim činom pa je muškarac odmah zatvorio vrata toaleta, prenosi Jutarnji.

Čini se i da član kabinskog osoblja koji ih je zatekao u toaletu nije bio siguran kako uopšte reagovati na to, a u jednom se trenutku čak uhvatio rukama za glavu.

Kada su sletjeli na Ibicu, tamo ih je dočekala policija.

Ovaj je video brzo postao viralan, a komentatori na društvenim mrežama bili su izrazito kreativni.

„Ryanair bi ovo dodatno naplatio“, našalio se jedan.

„Nadam se da to nije bio pilot“, nadovezao se drugi.

„Zamislite njihove izraze lica kad izađu napolje iz wc-a i kad budu morali da sednu pored ostalih putnika“, komentarisao je treći.

„Možemo potvrditi da je ovaj let iz Lutona za Ibicu 8. septembra dočekala policija po dolasku, a razlog je ponašanje dvoje putnika u avionu“, izjavila je portparolka EasyJeta za Daily Mail.

Kako nam je veza Milojka i Milijane otkrila koliki smo bizarni voajeri

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link