Svet Vesti

Vozila pijana i pozivala se na oca policajca – on došao i uhapsio je (VIDEO)

pijana voznja

Na društvenim mrežama se pojavio snimak nesvakidašnjeg incidenta sa kraja 2022. godina kada je policija zaustavila 21-godišnju devojku zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Devojka po imenu Teresa Li tvrdila je da je popila “samo jedno piće”, međutim policija je posumnjala da je u pitanju bilo mnogo više, pošto je automobilom srušila i obližnji semafor i oštetila branik, prenosi Beta.

Kako bi izbegla privođenje, devojka je nekoliko puta naglasila da je i njen otac policajac u lokalnoj policijskoj stanici zbog čega je zatražila da ga pozovu. Kad se njen otac zaista pojavio, reagovao je na neočekivan način i uhapsio je.

Dok je ona plakala i govorila da je “kapiten lokalnog fudbalskog tima”, otac joj je rekao: “Prekini sa tim i uđi u auto. Uhapšena si”.

Otac nije ni pokušao da zataška slučaj ili zloupotrebi položaj, već je naterao ćerku da preuzme odgovornost za svoje postupke. U policijskoj stanici su obavljeni potrebni testovi i utvrđena je dvostruko veća količina alkohola u krvi od dozvoljene. Devojka je dobila sudski poziv.

Ovakvu očevu reakciju internet korisnici su mahom pohvalili.

Izvor: Beta

Automobil se prevrnuo u Sremskoj Kamenici, vozač iz auta upao direktno u bunar (FOTO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link