Beograd Magazin

Vozač zlatnog poršea godinama terorisao Beograđane, konačno mu oduzet auto

Vozač zlatnog Poršea, Nikola Keljanović, zaustavljen je danas od strane policije u Zemunu, prilikom čega su mu oduzete tablice i vozilo.

Prilikom policijske provere, kako javlja Telegraf, utvrđeno je da lice koje je upravljalo vozilom nije imalo izdat atest za prepravku vozila.

Takođe, kako Nikola nije imao saobraćajnu dozolu koju su mi policajci tražili na uvid, a bez koje vozilo ne može da se registruje – vozilo mu je oduzeto.

Inače, Nikola se i na svom Instagram profilu „požalio“ svojim pratiocima da mu je policija nasred ulice i snimanja spota sklinula tablice i oduzela vozilo.

porse-beograd

Mladić je inače pre nekoliko meseci slupao skupoceni automobil u sudaru kod jednog tržnog centra na Novom Beogradu.

On se tada oglasio na svom Instagram profilu, gde ga prati više od 130.000 ljudi, a u svojim pričama je naveo da će tek da se bahati.

„Štetu od 7.000–8.000 evra neću osetiti, a vi gledajte da uzmete kola za bar pola tih para pa kenj***e nešto, drago mi je što me komentari ne pogađaju uopšte, ali morate da se spustite na zemlju malo”, napisao je na svom Instagramu Keljanović koji se inače na svom profilu često hvali skupocenim stvarima.

Keljanović je u svojoj narednoj priči “bednim crvima” nazvao one koji ga kritikuju.

Keljanović, mlad i očigledno vrlo bahat momak, sve svoje ispade beleži na društvenim mrežama promovišući bahatost, rasipništvo, poroke, i generlano negativne vrednosti hiljdama svojim pratilaca koji su mahom maloletni.

nikola-keljanovic

Jednom prilikom rekao je da “ne zna šta će sa sobom, da mu dan prolazi u dosadi, te da mu je život, bukvalno, nerad”.

“Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina. Držim se toga. Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja ‘završiću fakultet, biću obrazovan’. Koga boli uvo?! (smeh) Realno, samo lova, kola i tako dalje”, ispričao je Keljanović.

U udesu na Novom Beogradu slupao tatin zlatni Porše

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

703 Shares
703 Shares
Share via
Copy link