Srbija Vesti

Dvoje mladih poginulo na pružnom prelazu kod Vrčina, voz udario u automobil

pruga
Foto: ilustracija

Dve mlade osobe su poginule, a još jedna je povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći nešto pre ponoći, na pružnom prelazu kod Vrčina kada je voz udario u putničko vozilo.

To je Tanjugu rečeno u Hitnoj pomoći Vrčin.

Kako je navedeno, oko 23.30 časova, na pružnom prelazu bez rampe u Vrčinu voz je udario u automobil, a 15- ogodišnja devojčica i 18-ogodišnji mladić, koji su se nalazili u vozilu, poginuli su na licu mesta.

Još jedna 17-ogodišnja devojka prevezena je u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj. Ona je zadobila lakše povrede.

„Nesreća se dogodila na pružnom prelazu između Vrčina i Lipa, koji je obezbeđen saobraćajnim znakovima drumske signalizacije, kada je teretni voz naleteo na drumsko vozilo koje je prelazilo prugu“, saopštilo je preduzeće „Infrastruktura železnice Srbije“.

Drumsko vozilo kretalo se lokalnom saobraćajnicom iz pravca Vrčina prema Kasapovcu i u trenutku kada je prelazilo prugu, naišao je teretni voz, koji je udario u desnu stranu drumskog vozila.

„Infrastruktura železnice Srbije“ i ovaj put ponovo apeluje na vozače drumskih vozila da, posebno prilikom prelaska preko pruge na putnim prelazima, poštuju saobraćajnu signalizaciju i budu pažljivi, kako bi se izbegle nesreće i sačuvali ljudski životi.

Izvor: Tanjug

„Čekam te da zajedno ostvarimo snove“: Poruka supruge poginulog grčkog mašinovođe kida srce (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link