Horoskop Horoskopski znakovi

Vodolija, Strelac i Vaga ne mogu da ostare ni duhom ni telom i večno ostaju ‘mladi’

Leoni sarlote fon Haze

Godine prolaze – hteli mi to ili ne. Danas ste devojka od 20 godina i dok se okrenete, već vam je 40. Na sve načine pokušavamo da prevarimo vreme i načinimo se mlađim nego što zaista jesmo. Postoje ipak retki srećnici koji ne moraju da posežu za trikovima i čiju lepotu čak ni godine ne mogu da naruše.

Koliko god imaju godina, oni su aktivni, veseli i često podsećaju na tinejdžere.

Čak i sa 50 godina, hvataju oduševljene poglede svojih obožavalaca, piše Stil. Ali sama priroda je dala tri znaka Zodijaka tajnu večne mladosti!

Vodolija

Ovaj znak ima tendenciju da izgleda starije u mladosti i, naprotiv, s godinama izgleda sve mlađe. Vodolije paze svoj izgled, zanimaju ih najnoviji modni trendovi. Ako u mladosti brzo odrastu, postanu ozbiljni i odlučni, onda s godinama Vodolije stiču živahne karakterne osobine.

Vodolije često imaju odlične odnose sa unucima, razumeju njihove potrebe i razgovaraju sa njima “na njihovom jeziku”. Ne vole da se sećaju bolesti, održavaju zdravlje i na svaki mogući način beže od razgovora o starosti. Ali mišljenje drugih za njih apsolutno nije važno, jer je Vodoliji glavna stvar da se oseća dobro i da joj bude udobno.

Strelac

Aktivan način života Strelca pomaže im da imaju lep izgled čak i u starosti.

Njihova aktivna priroda pomaže u očuvanju energije u bilo kojim godinama. Strelac se ne fokusira na godine, ponekad ih i skriva. Voli da postavlja pitanje: “Koliko godina biste mi dali?” Na njegovo iznenađenje, niko nikada ne može da pogodi i oni u tome uživaju. Strelac bira stil odevanja koji maksimalno ističe sve dobro na njima. I to rade vrlo dobro. Glavni prioritet za Strelca jeste da uzima sve najbolje od života.

Oni slede svoje želje, a koncept „prekasno je za mene, prestar sam“ u njihovim mislima ne postoji. Stoga, čak i u dobi od 60-70 godina, izgledaju mladoliko i veselo.

Vaga

Izgled igra važnu ulogu u životu Vage. Ovaj znak uvek izgleda 100% dobro i starost im nije smetnja. Na magičan način, vreme staje za osobe rođene u znaku Vage.

Crte lica se tokom godina teško menjaju. Bore su izuzetno retke. Ali čak i mala bora na čudesan način krasi lice Vage. Ličnost Vage se s godinama menja nabolje. Olakšavaju kontakt, više se smeju i prestaju da brinu zbog sitnica.

Njihovi pokreti ističu gracioznost, a osmeh očarava.

Nije iznenađujuće što se broj obožavalaca Vage samo povećava s godinama, što zauzvrat dodaje samopouzdanje Vagi i laska njihovom ponosu.

12 znakova horoskopa rangiranih prema potencijalu da izvrše zločin

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.4K Shares
1.4K Shares
Share via
Copy link