Horoskop Mesečni horoskop

Vodolija, mesečni horoskop za juli 2017. godine

Početkom meseca, 2. jula, Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere pravi opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju tajni. To vas upozorava da izbegavate poslovanje sa ljudima sa one strane zakona i da izbegavate bilo kakve mahinacije, tajne kanale i nelegalne načine poslovanja. U protivnom se možete naći u nevolji i na gubitku, kako novca, tako možda i posla. Merkur od 6. do 26. jula prolazi kroz znak Lava i vaše polje partnerstva i javnosti.

Doneće vam mnogo sastanaka i kontakata sa poslovnim partnerima gde ćete razmatrati planove u vezi načina realizacije zajedničkih poslova. Najviše će reči biti o logistici i načinu finansiranja. Vaši predlozi će biti većim delom prihvaćeni i uspećete da zaključite još jedan ugovor koji će vam u budućnosti doneti očekivani profit. Dogovori sa poslovnim partnerima će vam otvoriti mogućnosti da proširite vaše poslovanje ili lepezu vaših usluga. Bolji uspeh u poslovma će vam doneti i oglašavanje vaših usluga u medijima. Uspeh očekuje Vodolije koje se bave javnim i pravnim delatnostima, kao i konsaltingom.

Venera prolazi do kraja meseca kroz vaše polje zabave i kreativnosti, što će vam omogućiti da spojite ugodno sa korisnim i da radite ono što volite, kao i da da više vedrine i entuzijazma pristupate vašim radnim zadacima. Uspeh ćete ostvariti i kroz oblasti zabave, estrade, ugostiteljstva, kao i u svemu gde je potrebno da prikažete svoju kreativnost. Na finansijskom polju vas očekuje uglavnom povoljan period. Budite pažljivi 6. jula kada Sunce bude pravilo kvadrat sa Jupiterom, jer ćete biti skloni da ulazite u povećane troškove. Dobici vas očekuju 14. i 18. jula kada Merkur i Venera budu pravili pozitivne aspekte sa Jupiterom. Imaćete dobar osećaj za investicije i obrt novca, što će vam uvećati saldo na računu.

NezaposleneVodolije će uspeti da dobiju novi posao samo ako budu istrajni u učestvovanju na konkursima za zapošljavanje.

Na sledećoj strani

Ljubavne prognoze za jul 2017…

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
38 Shares
Share via
Copy link