Horoskop Mesečni horoskop

Vodolija, horoskop za april 2016: mesec zbunjujuće ljubavi

Niste baš osoba koja slepo prati pravila, ali između 3. i 4. ćete tačno znati koje su to granice preko kojih ne smete. Vodolije imaju razvijeno šesto čulo ili nazovite to kako god hoćete, ali kad god treba odabrati između dve stvari, odaberete onu pravu.

Luckasti izumi i vaše vickaste teorije će naići na odobravanje okoline između 9. i 10. aprila, a mogu vam doneti i posao iz snova.

Sva sreća pa ste „otvoreni“ kada su poslovne ponude i ljubav u pitanju, jer nikako ne želite da budete vezani kada ono pravo naiđe. Pregovori i kompromis su deo posla 15. i 16. aprila, a iako volite dobru pogodbu, niste raspoloženi da ustupite ili se odreknete nečega što smatrate da vam pripada. Stoga jednostavno ne potpisujte ništa dok niste 100% ubeđeni u to. 23. i 24. će se desiti magični momenat koji nažalost niko osim vas neće videti, ali ne preispitujte se, stvarno će se desiti i namenjen je samo vama.

vodolija-horoskop-letnja-avantura
Pixabay.com

Ljubav

Za Vodolije ljubav ume da bude zbunjujuća, zahvaljujući vašem vladaru Uranu. Ovog meseca ćete biti spremni za…

Idi na sledeću stranu >

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link