Magazin

Gde je i šta radi nekadašnja ‘ledena’ voditeljka kviza “Najslabija karika”?

najslabija
Foto: Printscreen /BK/Youtube, Sale Vuk

Sandra Lalatović Čerin je svojevremeno vodila kviz „Najslabija karika“, a svojom hladnom pojavom i oštrim jezikom mnogima je ulivala strah u kosti, po čemu je i danas pamtimo.

Nakon prekida emitovanja „Najslabije karike“ oprobala se kao voditeljka emisije „Paparaco lov“, a onda se posvetila privatnom životu.

Ona se pre 11 godina udala se za menadžera Ivana Čerina, a nekoliko meseci kasnije rodila je devojčicu.

Jedna od skorijih fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama otkrila nam je kako danas izgleda.

Sandra je jednom prilikom ispričala kako je bilo voditi kviz “Najslabija karika”.

“Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja ‘Karike’. Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo ‘vežbati’ Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku. Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu – Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom”, izjavila je ona.

Sandra je nakon svega nastavila da radi u medijima, ali više nije ispred kamere, već radi za jedan domaći portal, piše Nova.rs.

Skandal u kvizu “Najslabija karika”: Izbacili najboljeg takmičara, voditelj ih javno ponizio (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link