Magazin Srbija

Đilas se krije iza mantije vladike Grigorija, jer zna da ne može da pobedi na izborima, tvrdi Dačić

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da se iza vladike diseldorfskog i nemačkog Grigorija krije predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, jer “zna da ne može da pobedi na izborima”, pa druge istura kao predsedničke kandidate.

Foto: FoNet/Nenad Đorđević

„Ne bih da vređam bilo kog vladiku Srpske pravoslavne crkve, ali ako prelazimo na polje politike, to će sigurno onda biti politička borba.

Ja samo želim da kažem ne možete biti i jedno i drugo (vladika i predsednički kandidat)“, rekao je Dačić za TV Hepi.

On je rekao da je još pre godinu dana razgovarao sa nekim ljudima „iz političke analitike“, koji su mu tada rekli da će predsednički kandidati biti vladike Grigorije, predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić, potpredsednica SSP Marinika Tepić ili „neko takav, samo ne Đilas, Jeremić i ostali“.

Prema njegovim rečima, ništa se novo nije desilo.

„Ovde je reč samo o tome da je potrebna neka skrivalica da se u stvari ne vidi ko stoji iza toga“, rekao je Dačić, obrazlažući svoj stav da je Đilas „iza mantije Grigorija“.

Veliki broj mladih želi da se uključi u tim Vladike Grigorija i “žrtvuje za Srbiju” (VIDEO)

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


113 Shares
113 Shares
Share via
Copy link