Horoskop Horoskopski znakovi

Vladavina Ovna stiže 20. marta – dobro iskoristite ovaj period, budite heroj svog života!

horoskopski znakovi pozitivne promene
Foto: Freepik/lookstudio

20. marta, u vreme ravnodnevice, Sunce prelazi u Ovna. Ovaj period donosi veću kreativnu viziju, duhovni rast i kolektivno buđenje.

Sezona Ovna je uvek fantastično vreme za nove početke i preduzimanje akcija, sada možemo da vidimo stvari iz šire perspektive, preuzimamo kreativne rizike i koristimo svoju intuiciju ili duhovno znanje da podstaknemo donošenje odluka.

20. marta, u vreme ravnodnevice, Sunce prelazi u Ovna, gde će ostati do 19. aprila, kada ulazi u znak Bika. Ovaj događaj označava promenu godišnjih doba kao i početak astrološke nove godine.

Vladavina Ovna pali novu vatru. Nosi neke neverovatno smele, živahne i sveže energije zbog kojih se stvara osećaj kao da se otvara potpuno novi svet.

Ovo je moćno vreme za obnovu, nove početke, svežu energiju i promenu naše perspektive. Najjači uticaj osetiće Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarci. Oni mogu da dožive duboku metamorfozu i početak novog poglavlja u svom životu.

Za ovo vreme, tačnije od 22.3. do 30.4., Mars, vladar Ovna, biće u empatičnom vodenom znaku Riba, tako da ova sezona Ovna može biti više fokusirana na duhovne i isceliteljske poduhvate.

Prva sezona pomračenja u 2024. počinje tokom sezone Ovna, tako da će i tokom tog vremena biti mnogo promena i poremećaja. Pomračenje Meseca u Vagi 25.3. skreće pažnju na partnerske neravnoteže. Da biste krenuli napred, moraćete u najmanju ruku da promenite strategije koje su bile plodonosne u određenim vrstama odnosa jedan na jedan. Venera, koja vlada odnosima u Ribama, i Uran, koji menja igru, sastaće se 28. 3., dodatno naglašavajući temu.

Merkur 1. aprila ide retrogradno. U ovom izazovnom vremenu, najbolje je za sve znakove, a posebno vatrene, da ćute i intenzivno razmišljaju pre nego što komuniciraju sa drugima.

Venera ulazi u znak Ovna 5. aprila, a 8. aprila bićemo svedoci drugog pomračenja u godini, pomračenja Sunca i mladog meseca u Ovnu. Ovo pomračenje podstiče samorefleksiju, tako da možete da procenite kako se definišete i kako ćete davati prioritet svojim potrebama dok upravljate odnosima.

Ovan je prvi znak zodijaka, onaj koji započinje zodijački krug i poznat je kao vođa, impulsivan, neustrašiv, svojeglav spasitelj koji uvek ima načina da shvati stvari i podstiče svaku inicijativu.

Kada su stvari mračne, kada se osećamo sami u svojim borbama, energija Ovna nam pomaže da se izborimo, da znamo da iako ponekad moramo da idemo sami, imamo moć i snagu da to uradimo.

Ako se trenutno suočavate sa takvom situacijom u svom životu ili ako nešto u vašem životu treba da se promeni, sezona Ovna je fantastično vreme da se pokrenete i da se stvari dogode.

Ovan je snažan, vatren znak, tako da je ovo dobro vreme za sve nas, bez obzira koji znak smo, da razmislimo o tome kako da iskoristimo deo te energije u sopstvenim životima.

Razmislite o tome gde treba da preuzmete kontrolu nad svojim životom i kako možete iskoračiti i krenuti na put gde želite da budete.

Umesto da čekamo druge ljude ili čekamo prilike ili stavljamo svoju moć u stvari izvan nas, sezona Ovna nam nudi energiju koja nam omogućava da povratimo svoju moć i znamo da uvek imamo ono što je potrebno da pronađemo put napred.

Ponekad nas život dovodi u situacije u kojima nas niko osim nas samih ne može spasiti. Ponekad moramo uzeti stvari u svoje ruke i postati heroj svoje priče.

Ako se osećate izgubljeno ili nesigurno, energija Ovna nam daje samopouzdanje koje nam je potrebno da preduzmemo akciju. U stvari, Ovan je sve u tome da preduzme akciju, pa se pobrinite da ne razmišljate samo o tome, već i postupite prema tome.

Nije bitno da li su koraci mali, često je to sve što je potrebno da se lopta zakotrlja i donese novi talas jasnoće.

Sezona Ovna je uvek fantastično vreme za nove početke i preduzimanje akcija, sada možemo da vidimo stvari iz šire perspektive, preuzimamo kreativne rizike i koristimo svoju intuiciju ili duhovno znanje da podstaknemo donošenje odluka.

Energija Ovna je takođe moćna za rad na manifestacijama, i sa ovom prelepom energijom, možda ćemo se osećati inspirisanije ili otkriti da imamo hrabrosti da preduzmemo akcije koje su nam potrebne da bi se stvari dogodile.

Takođe možemo koristiti ovu moćnu energiju da pronađemo ravnotežu u našim životima, posebno ravnotežu između prepuštanja kontroli i sticanja kontrole.

Razmislite o tome šta vam je potrebno da povećate svoje samopouzdanje, gde treba da popustite, a gde da zadržite kontrolu i vođstvo.

Vaš potencijal sada jača, šta god da odlučite, možete to ostvariti. Dobro iskoristite ovaj period, budite heroj svog života.

Izvor: ATMA

Ruska astrološkinja Tamara Globa tvrdi da će proleće 2024. biti najsrećnije za Lava i Ribe, doživeće preporod na svim poljima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
127 Shares
127 Shares
Share via
Copy link