Horoskop Horoskopski znakovi

Vladavina Lava počinje 22. jula, a Lav, Vaga i Strelac živeće kao u raju

zaljubljenost-sesir-devojka

Vladavinu sentimentalnog i intuitivnog Raka 22. jula preuzeće strastveni Lav. On u naše živote unosi samopouzdanje, kreativnost, pozitivne misli i osećaj nezaustavljivosti. Što je najbolje, ovi osećaji neće nas napuštati do 22. avgusta.

Tople letnje noći mnogima će prijati, doneti dobar provod, romansu i ljubav. Pružiće nam se mnoge prilike za sanjarenja i uživanja u svakodnevnim stvarima, ali 3 znaka posebno će imati sreće.

Lav

Logično je da će u periodu pred nama Lavovi biti najblagosloveniji. Oni i inače voe da su u centru pažnje, a sada je savršen trenutak za to.

Njihov fokus biće na tome kako da se predstave drugima i sve na koga se namere osvojiće jednim pogledom. Talas samopouzdanja vodiće ih ka ostvarenju svih ciljeva, a 28. jula dobiće priliku kakva se retko pruža.

Koncentrišite se na svoje vizije jer vrlo lako mogu postati stvarnost, a vaši najluđi snovi se ostvariti.

Vaga

U periodu pred nama Vage će se osećati kao da su u raju. Sunce će se kretati kroz njihovu 11. kuću prijateljstva i javiće im se pojačani osećaj za druženjem i povezivanjem.

Čeka ih mnogo akcije, avanture, zabave i timskog rada. Sve što budu radili s drugima biće uspešno i korisno, bez obzira da li je u pitanju posao ili zadovoljstvo.

Vage će biti srećne i zadovoljne, okružene ljudima koje vole.

Strelac

Strelčevi najviše od svega vole avanture i zato je sezona Lava kao stvorena za njih. Prolazak Sunca kroz njihovu 9. kuću avanture i učenja poguraće ih da izađu iz svojih uobičajenih okvira i otputuju negde gde će im se otvoriti oči.

Ovo će biti idealan period za istraživanje i proširivanje znanja, a kada 31. jula Sunce bude u njihovoj 5. kući romantike imaće savršenu priliku da upoznaju osobu s kojom će zasnovati vezu punu ljubavi i razumevanja.

Žene rođene u ova 3 znaka su najbolji vozači i svakog muškarca bi ostavile u prašini

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

7K Shares
7K Shares
Share via
Copy link