Horoskop Horoskopski znakovi

Vladavina Lava do 22. avgusta napraviće pometnju na nebu, 6 planeta kreće retrogradno

devojka-briga-tuga

Vladavina Lava 2023. dolazi u posebnom trenutku, jer sada sve više planeta kreće retrogradno. Ta snažna retrogradna energija poziva nas da se osvrnemo na prošlost, preispitujemo i razmišljamo o starim problemima koji sad mogu da se reše.

U sezonu Lava, retrogradno stoje Venera i Kiron, a Merkur usporava u pripremama za retrogradno kretanje. Izdvaja se retrogradna Venera, jer ona je planeta ljubavi, a Lav vlada srcem, pa će emocije biti u fokusu u ovom periodu. Do završetka vladavine Lava imaćemo 6 velikih kosmičkih tela u retrogradnom hodu.

Osim toga, vladavina Lava donosi aktivaciju potala Lavlja vrata, koja donose snažan nalet energije, elana i napretka.

Kada Sunce prelazi u znak Lava, stvari budu dosta lakše. Ono će boraviti u vatrenom znaku od 23. jula do 22. avgusta i ovo je vreme da nađemo svoju unutrašnju moć i kvalitete, piše Glossy.

Osećamo se snažno, poput lava ili lavice; ovaj period donosi sreću, a mi se osećamo moćnijim baš zato – sreća donosi moć.

Kada smo srećni, opušteni, imamo više samopouzdanja, ljubavi, spremniji smo da prihvatimo sve potencijalne nedaće.

Sezona Raka donosila je brigu o porodici, kući, pa i samom sebi, a sada je vreme da zablistamo. Lav utiče na to da budemo hrabri, odlučni, inspirisanim kreativni, strastveni, radoznali, zaigrani…

Gori naša unutrašnja vatra, a sezona Lava donosi nalet velike produktivne energije. Gde smo bili ograničeni i sputani, sada postajemo otvoreni, borbeni i strastveni.

Jako povoljan dan će biti dan aktivacije portala Lavlja vrata, jer donosi veliku energiju napredovanja i slobode.

Pod Suncem u Lavu, pozovite radost, samopouzdanje i ljubav u svoj život kroz pozitivne akcije. Neka bude jednostavno i koristite lava kao duhovnu životinju koja će vas voditi kroz sezonu.

Izvor: Stil

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

93 Shares
Share via
Copy link