Magazin Svet

Viša je od svog momka 20 cm, neprekidno dobija zlobne komentare: „Mora da je prepun kompleksa“

viša devojka
Foto: Preuzeto sa Zadovoljna,rs

Mnogo je parova koji potvrđuju krilaticu da je ljubav slepa pa tako i studenti Eli i Lukas koji su u vezi već godinu dana. Oni su kao i svaki drugi par po mnogo čemu. Ono što ih čini drugačijim od drugih jeste razlika u visini.

Naime, Eli je visoka 188 centimetara, dok je Lukas 168.

Par koje je zbog razlike u visini postao viralan na društvenim mrežama, neprekidno dobija zlobne komentare ispod objava, piše Zadovoljna.rs.

@ellie_and_lucas

This is very accurate bc Lucas is a feisty guy ffunnyhheightddifferencet#thatsright

♬ sonido original – Marko Silva

Njih dvoje su objavili na TokToku video u kojem se jasno vidi razlika u visini, posle čega su odmah dobili negativne komentare.

– Volim ovaj trend jer sam ja viša osoba u našoj vezi, napisala je Eli ispod videa u kom su ona i Lukas stajali jedno pokraj drugog, a njegova glava je došla do njene brade.

@ellie_and_lucas

#stitch with @kota.rose or don’t… speaking from experience #ComeDanceWithMe

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

„Nikada ne bih bila s dečkom koji je niži od mene“, „Tvoj dečko je prepun kompleksa zbog tvoje visine“, „Deluješ kao njegova mama, da li ti se obraća sa ‘mama’“, „Ljudi vas sigurno gledaju čudno na ulici“, „Ja nikada ne bih mogla da budem sa toliko nižim momkom“…bili su samo neki od komentara.

Eli je u jednom videu rekla da se sada ne obazire na ovakve komentare, ali da su znali da je zabole u prošlosti, te da joj je jedino bitno mišljenje porodice.

– Nemojte slušati druge ljude i nemojte biti u strahu zbog tuđih osuđivanja. Ja sam srećna u svojoj vezi i zadovoljna. Uživajte u vezi i nemojte se opterećivati, poručila je.

Lukas je dodao i kako su se na početku veze krili da su zajedno, upravo zbog visine, ali da su onda odlučili da se neće obazirati na komentare drugih ljudi. Od tada njih dvoje često postavljaju snimke u kojima na šaljiv način govore o svojim visinama.

Izvor: Zadovoljna.rs

Razlika između njih je samo 3 godine, a svi misle da joj je otac: Suprug je počeo naglo da stari

Share via
Copy link