Horoskop Horoskopski znakovi

Device, Vage i Jarčevi ulaze u lud vikend: Od 21. do 24. oktobra čekaju vas velike pare, raskidi i sudbinski potezi

devojka horoskop mesec

Petak je, ulazimo u vikend kada veći deo nas odmara od radne nedelje, vreme provodi sa pporodicom i prijateljima, dok će neki ova dva dana provesti radno.

Na zvezdanom nebu planete su nam pripremile pravu “erupciju” na svim poljima – od 22. oktobra ulazimo u vladavinu Škorpije tokom kog će se smenjivati uticaj retrogradnog Marsa i Plutona.

Za tri znaka, kako stoje stvari, ova kombinacija dovešće do pravog rolerkostera u periodu od 21. doo 24. oktobra.

Device

Device će ovog vikenda biti pune energije i volje da se bace u akciju i urade nešto konkretno. Nemojte se iznenaditi ako ljudi iz okruženja ne budu delili vaš entuzijazam uprkos vašem pokušaju da ih motivišete. To može dovesti do ozbiljnih svađa sa članovima oprodice, koji nemaju ovog vikenda vašu energiju. Savet je da se za korak unazad povučete jer bi svako dalje produbljivanje svađe širilo problem, koji dalje može dovesti i do rastanaka.

Vage

Vagama ovog vikenda može biti prilično teško da se fokusiraju na bilo kakve konkretne obaveze. Umesto da mučite sebe, iskoristite svoje vreme radeći nešto kreativno, na primer preuredite životni prostor. Biće vam potpuno nebitno šta se dešava sa ostatkom sveta i malo šta sa strane će moći da vas zainteresuje.

Moguće je da ćete krajem vikenda imati potrebu nekome da dokažete ispravnost svojih stavova. Nemojte trošiti vreme na pravdanje, već uradite nešto konkretnije.

Jarac

Posvetite bar malo vremena ovog vikenda svom hobiju. Vrlo je verovatno da ćete imati mnoštvo obaveza koje vam ni najmanje neće biti interesantne i zato je bitno da svoj um zaokupite nečim što vam prija. Izađite na neko zanimljivo mesto sa prijateljima ili voljenom osobom.

Krajem vikenda ponovo ćete biti u poslovnom raspoloženju. Ukoliko pravilno “odigrate” ovog vikenda vam se smešii veliki novčani dobitak.

Pomračenje Sunca 25. oktobra Vagu će iznenaditi finansijama, a Devicu novim prilikama

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1K Share
1K Share
Share via
Copy link