Magazin Poznati

Verica Rakočević otkrila da njen suprug radi za 35.000 RSD: „Istina je, izdržavam Veljka“

verica-rakocevic

Modna kreatorka Verica Rakočević godinama je u braku sa Veljkom Kuzmančevićem. Ona je u više navrata govorila o njihovim finansijama.

– Istina je, izdražavam ga. To je činjenica, ako je nekome bitno. Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35.000 dinara, i nema mogućnosti da pokaže koliko zna i ume. Ne znam kako druge žene gledaju na finansije, ali za mene je normalno da su u braku zarade partnera zajedničke te nas dvoje imamo istu kasu, rekla je Rakočevićeva jednom prilikom i dodala:

– Mnogo mi je važnije to što pored sebe imam muškarca koji me čini srećnom, s kojim uživam u svakom provedenom trenutku i s kojim vodim najzanimljivije razgovore, izjavila je Verica, prenosi Nova.rs.

Inače, Veljko je stalni član Narodnog pozorišta, a jednom prilikom je govorio o svojoj umetnosti.

– Narodno pozorište je ozbiljna kuća, koja zahteva ozbiljan pristup poslu. Istovremeno, već godinama radim sa velikim orkestrom od pedeset članova. Toliko se dobro poznajemo, da dišemo kao jedan organizam. Trudimo se da tekuće probleme ostavimo ispred ulaza u salu, a svi delimo sudbinu umetnika u Srbiji koji su često na ivici egzistencije. Opet, to su ljudi koji će pre pristati na manju zaradu, nego što će preći liniju, ljudsku, stvaralačku, umetničku, izjavio je Veljko.

Kuzmančević godinama komponuje muziku za filmove, a prvu autorsku kompoziciju „24. mart“ napisao je 1999. godine, kada je prestala NATO agresija na bivšu SRJ.

Izvor: Nova.rs

Verica Rakočević umotana u celofan otkrila tajni tretman zbog kojeg u 74. godini izgleda tako mladoliko

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
184 Shares
184 Shares
Share via
Copy link