Horoskop Horoskopski znakovi

Venera je u Vagi do 10. septembra i donosi nam totalno rasterećenje

portret-lepotica

Venera će biti u jednom od svojih omiljenih znakova, Vagi, od sada pa do 10. septembra. Za to vreme ćete zauzeti pošteniji, romantičniji, komunikativniji i skladniji pristup ljubavi. Što se tiče novca, vreme je za kupovinu koja ne prazni račun. Potrošite prema svojim mogućnostima, čak i ako imate neverovatno velike želje i snove o kavijaru.

Ovo je vaš horoskop za period dok je Venera u znaku Vage:

Ovan

Češće nego inače možete biti nesebični što se tiče ljubavi. U narednih nekoliko nedelja izabraćete sebe za davatelja, a ne primaoca. To znači da uživate da svom partneru ispunjavate svaki hir i da budete partner za podršku kad god možete. Vaš fokus će biti na ljubavi u svakom smislu te reči.

Bik

Vredan ste radnik, pa je zato lepo provesti nekoliko dana bez obaveza kako biste se opustili, otišli na masaže ili se rashladili na plaži. Dozvolite sebi da se prepustite narednim nedeljama i odvojite se neko vreme od kancelarije. Na kraju krajeva, živi se samo jednom. Opustite se. Odmah.

Blizanci

Želja za romantikom je velika, pa ćete u narednih nekoliko nedelja planirati da provedete nekoliko zabavnih noći sa svojim najmilijima. Zato obucite najbolju odeću, šešir za zabavu i pobrinite se da uživate. Oduševiće vas vaše okruženje, a vi ćete se fantastično provesti.

Rak

Malo preuređivanje po kući učiniće da vaš duh uzleti visoko i inspiriše vas da razmislite o ovoj užurbanosti sa punim radnim vremenom. Možda ćete čak otkriti da imate osećaj za uređenje enterijera i želite da se time bavite kao hobijem ili interesovanjem koje može da traje dugi niz godina.

Lav

Svi volimo da pričamo o drugima, posebno o onima koji su nam učinili zlo. Međutim, niste raspoloženi da razgovarate o razočarenjima i delite priče o svojim bivšim prijateljima ili onima koji se prave da su vam bliski. Umesto toga, pokušavate da im pošaljete prijatne reči i motivišete ih da budu bolji jer se razvijate, Lave.

Devica

Ponekad svoje potrebe ne stavljate na prvo mesto, što znači da vaše samopouzdanje može malo da padne. Sada imate snage da se zauzmete za sebe i da se uverite da ste u svom životu na prvom mestu. Ljudi će vas više poštovati i vaše samopouzdanje će porasti.

Vaga

Vaš faktor šarma je visok, omogućavajući vam da se na intiman način povežete sa svojim potencijalnim partnerom ili simpatijom. Oni će ceniti slatke reči koje im svakodnevno šaljete, kao i poklone koje im dajete. Zauzvrat će se prema vama ponašati ljubazno i pružati vam zadovoljstvo.

Škorpija

Vaša osećanja su intenzivna, ali svoje emocije držite za sebe umesto da ih izrazite. Možda se čak i poverite neočekivanom prijatelju ili kolegi o svom ličnom životu, što će označiti početak nove veze sa njima – one koja će trajati još mnogo godina koje dolaze.

Strelac

Povežite se sa nekim od svojih starih prijatelja u narednih nekoliko nedelja. Možda ćete otkriti da je lepo družiti se i razgovarati sa njima nakon toliko vremena koliko ste bili razdvojeni. Planirajte Zoom koktel ili se sastanite sa njima uživo ukoliko je moguće kako biste se prošetali kraj reke uspomena.

Jarac

Posao trenutno ide izuzetno dobro. Stoga je pravo vreme da zatražite povišicu od svog šefa. Možda ćete biti iznenađeni njegovom/njenom podrškom i ljubaznim odgovorom, jer vam mogu ponuditi više novca nego što se očekivalo da će vas nagraditi za vaš trud. Bravo, Vage!

Vodolija

U redu je povremeno bežati od svakodnevnih aktivnosti. Učinite nešto neobično. Odite na jednodnevno putovanje iz svog kraja i istražite sledeći grad. Za večeru probajte retke delicije. Uradite kul i neobičan manikir. Prihvatite sve što je neobično i izvanredno i zabavite se sami sa sobom.

Ribe

Uvek je teško srediti svoje finansije, posebno kada niste vodili računa o količini novca koju trošite. Sada je idealno vreme da preuzmete kontrolu nad svojom imovinom kako biste bili sigurni da ćete se do kraja meseca počastiti bilo čime što želite bez stresa.

Njihova srca su neosvojive tvrđave, ova 3 horoskopska znaka najteže se predaju ljubavi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link