Horoskop Ljubavni horoskop

Venera je u Ribama do 20. februara, a ova 3 znaka bi do tada mogla da pronađu srodnu dušu

ljubavni par

Tranzit Venere u Ribama donosi značajne promene na emotivnom planu za određene horoskopske znakove. Oni će u periodu koji je pred nama imati priliku da upoznaju partnera za ceo život.

Ovaj tranzit stvara osećaj smirenosti, pa od 26. januara do 20. februara više nećemo toliko biti “pod opsadom” briga. Više nas neće zanimati stvari poput straha, brige ili nesigurnosti.

Umesto toga, osećaćemo se dobro i bićemo u miru s drugima. To je zato što kada Venera uđe u znak Ribe, ljubav postaje glavna tema.

Venera u Ribama donosi ideju potpunog otpuštanja i otkrivanja da je to otpuštanje iskreno, a zauzvrat ćemo dobiti sve što nam treba, prenosi 24sedam.rs.

Jer kada ne silimo stvari, one dolaze same od sebe.

Bik

Da je po vašem, bili biste u vezi s partnerom koji vas poznaje iznutra i spolja i prihvata takvima kakvi jeste. Ne pokušavate aktivno nastaviti s tim prohtevom, a upravo zato će vam se takva veza i dogoditi.

Ovo vreme je prilika da upoznate nekoga s kim nije samo zabavno biti, već ima nešto posebno i osećate da bi trebalo bolje da ga upoznate.

Ukratko, odlučili ste da se oslobodite ideje da nađete srodnu dušu, samo da biste svemiru dali do znanja da vam nije potrebna i da možete preživeti bez nje. Upravo zato će svemir Bikovima pokloniti partnera kakvog su oduvek želeli.

Pustili ste sve i sada je svemir spreman da vas nagradi za vašu snagu i nezavisnost.

Blizanci

Budući da ste jako intuitivni, možete unapred reći da li je neka osoba dobra za vas ili je opasna za vaše zdravlje. Pre to niste znali da razlikujete zbog čega vam je često bilo slomljeno srce.

Sada su stvari drugačije; probirljiviji ste i imate drugačije ciljeve u ljubavnim odnosima. A pre svega, želite prijatelja.

Ne zanima vas burna romansa, želite nešto što će trajati i kvalitetnu osobu s kojom ćete podeliti svoj život.

Tokom Venere u Ribama, Blizanci će otkriti da im nije tako teško kao što su mislili i da svemir misli na njih. To će postati jasnije kada upoznate svoju srodnu dušu, što se može dogoditi u periodu od 26. januara nadalje.

Ribe

Venera u Ribama vam kuca na vrata i daje vam do znanja da neko u vašem životu moli za vašu pažnju.

Iako to može zvučati pomalo čudno, evo u čemu je stvar – postoji neko koga poznajete s posla ili iz neke grupe s kojom ste povezani, a ta osoba vam toliko odgovara da bi vam se isplatilo da je bolje upoznate.

Ta osoba bi vrlo lako mogla biti vaša srodna duša. Retko razmišljamo o ljudima kao o suđenim samo nama jednostavno zato što to zvuči preterano romantično ili poetično, a opet, današnji dan stavlja tu osobu u vaš vidokrug i videćete je u drugačijem svetlu.

Iskoristite priliku i otkrijte da li je ta osoba zaista vaša srodna duša, piše Your Tango.

Ljubavni horoskop: Kako da znate da se zaljubljuje u vas?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
518 Shares
518 Shares
Share via
Copy link