Horoskop Horoskopski znakovi

Device, Blizanaci i Strelci – do 22. juna ljubav je na vašoj strani, Venera u Blizancima je stigla

horoskop

Ljubav se menja, a trenutna astrološka prognoza za tri horoskopska znaka poboljšava se sa planetarnim promenama koje su se desile ovog vikenda. Venera, planeta ljubavi i lepote, doneće obećavajuće rezultate za tri horoskopska znaka tokom Venere u Blizancima od druge nedelje maja do 22. juna 2021. godine.

Zar nije lepo pomisliti da, kada se Venera uzdigne na nebo, neki od nas će jako osetiti njeno moćno prisustvo? Doživećemo stimulativne efekte Venere u Blizancima, dinamičnog vazdušnog znaka poznatog po radoznaloj i koketnoj naravi.

Venera u Blizancima poboljšava ljubavne odnose za tri horoskopska znaka: Blizance, Devicu i Strelca. Kao da će se potpuno novi svet otvoriti za ova tri znaka, ali svi znakovi Zodijaka mogu da uživaju u toj dinamičnoj energiji koja poboljšava komunikaciju.

Koliko puta vam se desilo da “ne možete da izrazite svoje emocije”- naročito kada je u pitanju želja da tom nekom posebnom kažete kako se “zaista” osećate? Svi smo prošli kroz to, i velike su šanse da ćemo svi mi raditi na sebi kada je u pitanju ljubav i izražavanje.

Ali za Blizance, Devicu i Strelca zvezde su spremile dozu ljubavi, koja će ih podstaći na to da razgovaraju sa ljudima, da brinu o drugima i da zavole nekoga.

Blizanci

Čini se kao da se svet ovih dana vrti oko vas, a to ima smisla pošto su Blizanci istaknuti na nebu.

Početkom druge nedelje maja, osećaćete se nadljudski jer će ovaj novi pozitivan pomak učiniti da se osećate celima, potpunima i izuzetno samouverenima – naročito kada su u pitanju ljubav i romansa.

Imali ste svoj udeo u lošim vezama, i to vas je uplašilo – čak ste razmišljali da potpuno odustanete od ljubavi. Ipak, vraća vam se tračak nade – niste baš odustali od ljubavi, iako ste joj se svetili.

Tokom ovog perioda, otvorićete oči pred nečim što možda ranije niste primetili, u ljubavi ili u svom životu generalno.

Postoji neko ko čeka da ga primetite, a ta osoba je, više nego verovatno, neko sa kim ste bliski ali ste se udaljili iz sopstvenog straha.

Učinite sebi uslugu – pokušajte ponovo da volite. Ne plašite se, jer ovog puta ljubav je na vašoj strani. Izvucite najbolje iz toga – bez kajanja!

Devica

Ono što trenutno gledate, drage Device, jeste prilika da povratite svoju moć i vratite se na mesto gde ponovo poštujete sebe.

Kada je reč o ljubavi, ovo će vam postati sasvim očigledno sada, kada je Venera prešla u znak Blizanaca.

Kako će to izgledati zavisi od iznenadnih ostvarenja i trzaja samopoštovanja, što znači, konačno ćete se osloboditi stare navike davanja previše onima koji daju premalo.

Skinućete masku samo-mržnje, što će vam omogućiti da privučete nova iskustva i novu ljubav u svoj život.

Blizanci su veliki u otvaranju kapija za tok iskrene komunikacije, a ponekad je takva vrsta komunikacije ona koju imamo sami sa sobom.

Ovaj razgovor ćete imati sami sa sobom, a efekti će biti dugotrajni.

Pravac u kojem sada idete je onaj u kome možete da privučete samo najbolje. To će se manifestovati kao pouzdan romantični partner ili mogućnost susreta sa osobom koja je konačno na vašem nivou – a to znači neko ko poštuje sebe, isto toliko poštovaće i vaše “ja”.

Za vas važe pravila integriteta, zahvaljujući Veneri u Blizancima, što znači da imate veliku korist od ovog tranzita.

Strelac

Izražavanje svojih pravih osećanja nikada nije bio problem kod vas, ali kada znak poput Blizanaca radi u tandemu sa planetom kao što je Venera, verovatno možete očekivati da će se kraljevska čistka dogoditi na kraju.

Vi ste neko ko ima dar, harizmatični ste i možete da nagovorite ljude na bilo šta… Ali, možete li da otvorite svoje srce za ljubav? Ovaj mesec će vam dati novu perspektivu.

A interesantan deo u vezi toga je da ćete dobro postupiti ako budete u stanju da svoju kontorlisanu prirodu svedete na minimum.

Smanjuje se krug ljudi oko vas, pa ćemo videti šta će se desiti… To će biti dobro za vas jer će vas u drugačijem svetlu videti oni koji žele da vas bolje poznaju.

Vaš ljubavni život će preći na novi nivo samo zato što će vas efekat Blizanaca navesti da merite svoje reči ljubaznošću, za razliku od vašeg uobičajenog ‘iskrenog’ komplikovanja.

Pazite na svoje reči u ovom osetljivom periodu – ne morate da budete šef svega, a i sama ljubav želi mesto u vašem životu, pa neka se to desi.

Prestanite da osuđujete sve oko sebe, i predajte se poverenju i mogućnosti da i vi, Strelci, možete voleti i biti voljeni u potpunosti.

Ljubav vam je na raspolaganju u ovom periodu, zato uđite u ljubavni voz odmah, pre nego što još jednom propusti vašu stanicu.

Raka, Škorpiju i Blizance čeka 6 meseci pakla, retrogradni Pluton će se pobrinuti za to

1.3K Shares
1.3K Shares
Share via
Copy link