Horoskop Ljubavni horoskop

Venera u Biku trajaće do 8. juna i donosi puno divnih stvari

Planeta ljubavi, Venera je vladar i Vage i Bika. Voli da ima lično zadovoljstvo i upravlja ljubavnim životom u našem fizičkom svetu.

Budući da je ljubav zagonetka, treba da počnemo da poštujemo ​​Venerinu poruku – ona daje neke tragove. Bik i Venera takođe se usredsređuju na novac, kao i na hranu – savršen spoj za ljubavnike, piše Cosmopolitan.

Kada Venera uđe u Bika

Poravnanje sa Venerom i Bikom počelo je 15. maja i donosi sve lepo. Trajaće do 8. juna, a ona donosi jednostavnost u naše živote i daje vam energiju da počnete da gradite odnose.

Ponekad se takva izgradnja može dogoditi od početka ili ćete možda morati da radite na područjima u kojima postoje praznine koje treba rešiti. Finansijska i romantična pitanja zahtevaće vašu direktnu interakciju tokom tog vremena.

Susreti tokom sezone Bika su sjajni – spori i senzualni. Sezona Bika donosi spori ples vašoj dubokoj romansi.

Flertovi nisu aktuelni tokom ovog poravnanja. Slučajna strast neće pomoći vašem odnosu, piše „Conscious reminder“. Ovoga puta morate ići na predanost – da budete dugoročno povezani. To je način na koji to Bik voli.

Međutim, Bik takođe ima problem – voli da bude tvrdoglav. Tvrdoglavost u vezi je strašna. To ubija odnos. Morate biti fleksibilni i otvoreni za različite predloge vašeg partnera. Isto važi i za vašeg partnera.

Osim toga, uvek postoji značajna količina kompromisa na koju treba da budete spremni. Bik ne želi da se ta promena dogodi – ali treba da delujete u skladu sa svojom slobodnom voljom i da učinite da stvari rade u vašu korist.

Fleksibilnost će pomoći rastu odnosa.

Ovi znaci bi mogli da se obogate u junu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

118 Shares
118 Shares
Share via
Copy link