Horoskop Horoskopski znakovi

Venera donosi sreću u ljubavi – ako vam se nalazi u ova 4 znaka, vama sve ide od ruke

Ljubavni par

Venera kao planeta ljubavi, sreće i zadovoljstva je u natalnoj karti zaslužna za naše emocije, osećanja i sve ono što nas čini srećnima.

Venera ne sme biti u padu i u lošim aspektima. Najbolje se oseća u svom sedištu u znaku Bika i Vage kojima je i vladalac. Ako je Venera u lošem aspektu sa Uranom, Saturnom ili Marsom može doneti probleme u emotivnom životu. Takoreći osoba sa tim aspektima teško dolazi do ličnog zadovoljstva, jer Uran daje nestabilnost i želju za stalnim promenama i slobodom. Dok Saturn tu najviše otežava situaciju i donosi karmu.

Mada sve od navedenog može se tumačiti na više načina i zavisi od kompletne postavke u natalnoj karti.

Venera u Biku

Ako imate ovaj aspekt, vi ste srećni. Ona je ovde u svom sedištu i donosi upravo sve ono što nas čini srećnima u ljubavi. Doneće prijatne trenutke, dosta izlazaka, druženja i trajanja veza ili brakova. Ako imate ovaj aspekt, vi teže od ostalih podnosite prekide veza i brakova.

Ovo važi za sve koji imaju Veneru do 21. stepena Bika. Nakon toga dolazimo do težeg aspekta sa fiksnom zvezdom Algol, koja donosi blokade i otežanja u ljubavi.

Venera u Raku

Venera se ovde lepo oseća, teži porodici i harmoniji. Ovako postavljena donosi ljudima sreću i želju za velikom porodicom, koja im i bude ostvarena. Žene sa ovom Venerom imaju izraženu plodnost i materinski instinkt. Svi koji imaju Veneru u ovom znaku i sa dobrim aspektima mogu očekivati stabilan, romantičan brak i kvalitetne porodične odnose.

Požrtvovanost i trajnost u ljubavi su prisutne. Divna Venera ovde može ispisati bajku, osim ako nema loše aspekte sa drugim planetama, naročito sa Mesecom koji je i sam vladalac znaka Raka.

Venera u Vagi

Venera je srećna u ovom šarmantnom, tolerantnom i pravičnom znaku. Sve njene dobre osobine će se odraziti, osim ponavljam, ako Veneru samu ne ugrožava loš aspekt sa maleficima.

Ako imate ovako pozicioniranu Veneru, uslediće vam stabilnost i razumevanje na mnogim poljima, osobito u ljubavi. Imate lep emotivni život i harmoničnu zajednicu.

Venera u Ribama

Venera je ovde u svojoj egzaltaciji. To znači da možete očekivati mnogo ljubavi kroz život i duboka osećanja u svakom smislu. Ovako postavljena Venera će vam obezbediti kvalitetan emotivni život. Samo naravno i planeta ljubavi ima i u ovom znaku problema.

Najčešće je to sklonost ka idealizovanju partnera, doživljavanje prevara i izdaja od strane voljene osobe. Ili pripadnici mogu biti dugo u nedefinisanim vezama, aspektuje više brakova ili paralelne veze.

Izvor: Blic žena

Arapski horoskop važi za nepogrešiv, nastao je u davna vremena i otkriva budućnost

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

176 Shares
176 Shares
Share via
Copy link