Horoskop Ljubavni horoskop

Veliki ljubavni horoskop za novembar 2023: Nova prilika za Bika, Rak završava mučnu priču

ljubavni par

Veliki ljubavni horoskop za novembar 2023. godine! Saznajte šta su za vas planete pripremile!

OVAN

Skupite hrabrost sa energijom Sunca u Škorpijii uradite stvari koje će poboljšati vaš emotivni život. Iskoristite predloge svojih prijatelja nakon intenzivnih razgovora, jer oni neće biti loši.

Ovnovi koji nisu u vezi, iskoristićete priliku u pravom trenutku, iako ste nedavno tvrdili da vas to što ste slobodni čini srećnim.

Trenuci provedeni zajedno uneće dobru volju u vaš život. Poslednjih dana novembra pripremite se za užurbano vreme u privatnoj sferi.

Primetićete da vaša voljena osoba želi više od vas nego što vi zapravo možete da date. Ne plašite se, sve možete da podnesete, ali će vas sve to malo iscrpiti.

BIK

Početkom novembra pratiće vas pozitivna energija, pa je iskoristite u svim oblastima, a posebno na ljubavnom polju, gde se čak i Bikovima samcima ukazuju divne prilike.

Iskoristite hrabrost i samopouzdanje posebno kada je potrebno iskoračiti van definisanih granica. Priča koja vas dugo muči biće završena, inače će rane i nerešena pitanja nastaviti da eskaliraju.

U poslednjih nekoliko dana novembra, kada će vas pratiti nestašna energija Sunca u Strelcu, nemojte komplikovati. Radije se prepustite i sanjate o romantičnim avanturama, piše Sensa.

BLIZANCI

Početkom novembra, kada ćete zbog energije Sunca u Škorpiji biti zatvoreni u svom svetu, samo voljena osoba ili dobar prijatelj, ako ste slobodni, razumeće vaše nevolje i planove.

Ponovo će se desiti nešto što nikako ne razumete, pa nećete moći da se opustite, čak ni u društvu veoma pozitivnih ljudi. Sredinom meseca bićete previše sumnjičavi, potražićete pomoć na pogrešnoj strani.

Čežnja u poslednjim danima novembra neće ostati bez odgovora.

Energijom Sunca u znaku Strelca spontano ćete izraziti svoje emocije. Dozvolićete sebi da budete razigrani i pomalo nestašni.

RAK

Osećaj se budi da ljubavna priča u kojoj se nalazite konačno napreduje u smislu pronalaženja dubine pomoću energije Škorpije.

Promene za kojima žudite iznutra sada možete doživeti bez mnogo truda. Samci Rakovi će sredinom meseca sebi priznati da je pred njima još dug put, posebno u stvarima vezanim za duboku ljubav.

Osećaj koji će se protegnuti u drugu polovinu meseca biće neobičan i pun izazova koji će vas razbuditi.

Takođe ćete biti puni entuzijazma za događaje koji će se intenzivirati poslednjih dana novembra. Pitaćete se zašto ranije niste preduzeli hrabar korak.

Veliki mesečni horoskop za novembar 2023: Dani kulminacije i izražene kosmičke energije

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

110 Shares
110 Shares
Share via
Copy link