Horoskop

Veliki letnji horoskop za 2023. godinu: Novi ljude ulaze u život Škorpije, Devica treba da preispita svoje odnose

leto 2021 ljubav

Leto pred nama donosi uzbuđenja, ali i razočaranja. Letnji meseci biće ispunjeni intrigama, novim počecima, a  neke priče će morati da se završe.

Saznajte što vam predviđa horoskop za leto 2023.

OVAN

Prošli mesec zahtevao je ulepšavanje doma. Sada kada ste očistili radni sto i kuhinju, možete krenuti sa zabavom! Venera se pridružuje Marsu u Lavu 5. juna, u vašoj petoj kući kreativnog izražavanja i zadovoljstva. Kasnije tokom leta, retrogradnost u ovom području će vas prisiliti na reviziju i ponovo razmišljanje.

Ali ne još. Prihvatite pun Mesec u znaku Strelca 4. juna, u svojoj devetoj kući širenja horizonata, kao svoju prvu divlju noć. Zatim vas mladi Mesec u Blizancima 18. juna poziva da isplanirate zabave i projekte koje želite da ostvarite ovog leta. Imate mnoštvo prilika za dobru zabavu.

BIK

Mnogo je rečeno o vašem spektakularnom letu (i godini) koja dolazi, sada kada je Jupiter ušao u vaš znak. I zaista, sa planetom ekspanzije koji pogađa severni čvor 1. juna, službeno krećete sa trkom. Ali sa Jupiterom i Uranom u vašoj prvoj kući, oslobađajući naboji leta mogu se činiti nadmoćnim, terajući vas u stanje hiperstimulacije.

Sa Venerom i Marsom u Lavu, u vašoj četvrtoj kući doma, najbolje je da se ukorenite, pronađete svoje mirno mesto pod suncem i ne trčite uokolo. Pojednostavite život, tako da prilike mogu lako da vas pronađu.

BLIZANCI

Dana 11. juna, Merkur se pridružuje suncu u Blizancima, udvostručujući vašu jasnoću i svesnost. Znamo da sezona Blizanaca osvetljava sve vaše talente i tera vas da želite da se rastrčite na sve strane, izražavajući se na drugačiji način svakog dana, piše Sensa.

Pitanje sa kojim se suočavate je sledeće: kako se sadašnji trenutak razlikuje od šire slike? Koče li vas obaveze i očekivanja da živite u trenutku ili ste previše raspršeni? Srećom, dualnost vam nije strana; držite trenutak i veliki mozaik života u ravnoteži.

RAK

Dana 5. juna, Venera se pridružuje Marsu i Lilit u Lavu, u vašoj drugoj kući zarade i samopoštovanja. Sunce ulazi u Raka 21. juna, donoseći jasnoću i samopouzdanje. Zatim, 22., asteroid Juno, poznat i kao Hera, kraljica Olimpa, ulazi u vaš kućni znak, praćen Merkurom 26. juna.

Sada je vreme za velike zahteve, rizikovanje i odbijanje kompromisa. U sve projekte i odnose ulazite snažno, sa osećajem moći.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

83 Shares
Share via
Copy link