Balkan Magazin

Dan kada je plakao ceo Balkan: Pre 15 godina troje učesnika „Velikog Brata“ završilo u ledenoj reci

Poginuli učesnici velikog brata
Foto: Printscreen / YouTube

Sredinom prethodne decenije, započeo je „rijaliti bum“ u Srbiji, emitovanjem „Velikog Brata“, a ovakva vrsta tada inovativnog programa odmah je doživela ekstremnu popularnost.

Međutim, druga sezona je prekinuta, zbog stravične tragedije koja je čitav region zavila u crno, kada je tačno pre 15 godina troje učesnika šou programa poginulo u jezivoj saobraćajnoj nesreći.

Tog kobnog 29. decembra 2007. godine, učesnici „Velikog brata“ – Stevan Zečević, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović automobilom su sleteli u ledenu reku, usled neprilagođene brzine.

Tri mlada života se ugasilo na putu Obrenovac – Šabac te večeri, vest je odmah obišla čitav region, a nema ko nije žalio zbog njihove pogibije.

Koban odlazak na žurku, vozači zamenili mesta

Podsetimo, Zorica, Zeka i Elmir bili su napustili „Velikog Brata“ i te noći hteli su da odu na žurku u Loznicu, gde je trebalo da budu specijalni gosti, piše Kurir.

Krenuli su sa dva automobila, a u drugom su bili takođe bivši takmičari „Velikog brata“,Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njena sestra Ivana.

Po Zoricu, Stefana i Elmira došao je momak Vladimir Sarić koji je trebalo da ih odveze u Loznicu. Međutim, neposredno pre nesreće, on i Elmir su zamenili mesta i bivši ukućanin je upravljao kolima.

Sarić je jedini preživeo saobraćajnu nesreću.

Elmir je vozio veoma brzo, a nekoliko minuta pre nesreće Tanja ih je pozvala telefonom i zamolila ih da uspore.

Ispred ulaza na most preko reke Vukodraž vozilo je izletelo iz krivine, letelo dvadesetak metara, prevrnulo se na krov i završilo u ledenoj reci.

Šou momentalno prekinut, devojkama ostala trauma za čitav život

Kada je videla šta se desilo, Tanja je pokušala da skoči u ledenu vodu kako bi im pomogla, ali su je prisutni sprečili. Tanja i Jelena su od tuge i šoka pali u nesvest.

Produkcija rijalitija odlučila je da se njihov šou tada prekine, ostatak ekipe pušten je kući i to je bila jedina sezona koja nije imala pobednika.

Mnogi su pričali o ovom stravičnom događaju, ali možda su svedočenja Tanje Obradović, najpotresnija s obzirom na to da je ona njihovu pogibiju gledala svojim očima.

– Svake godine se setim toga. Nijedna Nova godina više nije ista. Pretužna sam što ih nema, nisam ih zaboravila. Krivo mi je što se svaki poziv od medija svodi na to, jer me podseti na njih, na to što se dogodilo.

Ušli smo u „Velikog brata“ kako bi se čulo za nas, kako bismo se afirmisali, bili smo mladi, željni svega i uspeha, a dogodila se tragedija. I dalje me ljudi prepoznaju kada me vide, ali me povežu sa tom situacijom. To je za mene trauma za ceo život – rekla je Tanja jednom prilikom za Kurir.

Izvor: Kurir

Bila je zvezda „Velikog brata“ i TV voditeljka, zbog intimnog snimka raskinula sa Kebinim sinom i napustila Srbiju

330 Shares
330 Shares
Share via
Copy link