Lifestyle Magazin

Šta jede i kako vežba žena koja je platila 2 miliona $ da bi prevarila smrt i živela večno (VIDEO)

eliksir mladosti

Kontroverzni miloner Brajan Džonson tvrdi da nikad nije kasno da počnete da vraćate svoje godine “u rikverc”. Ovo je glavni moto kojim Džonson reklamira svoj novi metod protiv starenja koji košta skoro 2 miliona dolara godišnje. Ipak, ljudi koji nemaju taj novac nisu skloni da mu poveruju da je moguće prevariti smrt.

Ali krenimo iz početka… Tehnološki mogul iz Kalifornije dospeo je na naslovne strane zbog svoje kotroverzne i nepopustljive tvrdnje da će živeti večno, jer je osmislio režim ishrane i vežbanja koji podrazumeva trošenje 2 miliona dolara godišnje.

Zauvek ostati mlad nije za one sa slabim srcem, rekla je Kejt Tolo, 27-godišnjakinja koja je isprobala ovaj metod o kojem svet naveliko priča.

Brajan koji ima 46 godina, tvrdi da mu je srce staro samo 37 godina, a koža 28 godina, da ima kondiciju mladića od 18 godina, a sve zbog ovog metoda.

On još od 2020. godine prati program, rigorozno se pridržavajući pravila ishrane i vežbanja dok ga prati tim od 30 lekara.

On svakodnevno uzima 80 vitamina i minerala, pasirano povrće koje košta “ko svetog Petra kajgana”.

– Kejt je pristala da naredne 3 godine prati moj program. Ona je videla šta ja radim i rekla “Mislim da ja mogu ovo da uradim” – ispričao je Brajan.

Kejt je rekla da joj je cilj da zadrži svoju kilažu u naredne tri godine, ali da bude zdravija. S obzirom da nije od onih koji redovno vežbaju, misli da će joj pasti teško iscrpno vežbanje koje podrazumeva ovaj režim.

– Cilj mi je da se rigorozno pridržavam plana spavanja, što znači da nema noćnih izlazaka. Svaki dan ću jesti hranu koja se sastoji od 1.700 kalorija, to je Brajanova hrana. Maslinovo ulje, čokoladu, kapi joda, sve će to biti uključeno – objasnila je Kejt.

Kejt je isto počela da uzima suplemente, 60 kapsula svaki dan, dok je merila glukozu svakodnevno.

– Svakog dana ću imati 13 minuta vežbi visokog intenziteta i 39 minuta umerenog treninga snage i fleksibilnosti. Kada su me testirali uspela sam da uradim samo 5 sklekova, što je značilo da imam 74 godine, moja fleksibilnost je bila na nivou 90godišnjaka, a snaga kao osoba od 67 godina. Sve u svemu nije sjajno – ispričala je ona.

Kejt je ispričala da su je rezultati šokirali, bilo ju je sramota da joj je telo u tako lošoj kondiciji s obzirom da ima samo 27 godina.

– Sada ustajem rano ujutru, uradim jutarnje vežbe, jedem, a onda krenem na posao. Već četvrtog dana mi je svega bilo dosta, ali moram da nastavim.

Izvor: Stil/ Dejli mejl

Čuveni Dj želi da zamrzne svoje telo, ponovo ga vrati u život, pa živi večno (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link