Magazin

Harvardski profesor tvrdi da su vanzemaljci oko nas i ukrštaju se s ljudima

Oksfordski profesor Jang-hae Či tvrdi u svojoj da su vanzemaljci već na zemlji i da se ukrštaju sa ljudima sa ciljem da stvore novu hibridnu vrstu koja će se boriti s klimatskim promenama.

Či je instruktor korejskog jezika na Oksfordskom Orijentalnom institutu. Nakon uvodnog predavanja na temu iz 2012. sada je napisao i knjigu o svojim spekulacijama, pod nazivom: ‘Vanzemaljske posete i kraj čovečanstva’, u kojoj tvrdi da je upravo ta hibridna vrsta ključ za nošenje sa klimatskim promenama. Međutim, kaže da i dalje traži dodatne dokaze u potporu svog gledišta, piše The Sun, a prenosi b92.

“Hibridi”, kako ih on zove, nastaju tokom “otmica” ljudi, a dolaze u više oblika vanzemaljaca – od malenih, preko visokih i onih sa zmijskim očima, do insetktoida, za koje Či veruje da su glavni i izdaju naredbe ostalim vrstama.

Ovaj profesor veruje da su upravo ovi poslednji “glavni” i da ostalima izdaju naređenja.

Vanzemaljci postoje u svom sopstvenom bio-sistemu koji ljudi ne mogu da dožive jer je naša percepcija ograničena našim organima, tvrdi profesor.

Či veruje da se vanzemaljci pojavljuju na Zemlji uoči velikih pretnji poput nuklearnog rata ili klimatskih promena, kao i da će rešiti brojne naše društvene probleme zahvaljujući njihovoj izvanrednoj inteligenciji.

, navodi profesor.

Ipak, u predavanju iz 2012. čini se da je bio oprečnog mišljenja, nadovezujući se na američkog “istraživača vanzemaljskih otmica” Dejvida Džejkobsa, u tvrdnjama da ti hibridi koji se “kreću među nama” imaju veoma zlokobnu misiju te da se hibridi prve generacije opet ukrtštaju sa ljudima da bi proizveli hibride druge generacije koje nije moguće raspoznati golim okom.

NASA traži službenika koji će štititi planetu od vanzemaljaca

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

43 Shares
Share via
Copy link